Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
aktív tag
válasz
RVR400 #11216 üzenetére
Én kérek elnézést....
Lehet én vagyok rosszul bedrótozva, de ha letöltöm és nem megy az izgalmasabb ,mint ha letöltöm és megy ,mert akkor kihívás ,hogy mi a gond vele.
Anno megvettem az xbox360-at , ott meg többet olvasgattam a működéséről, hogy kezeli a ramot,hogy nyúl a vga-hoz stb ...mint játszottam vele.De hogy on is legyek.
Mérlegelve a helyzetet , egyelőre marad, mert SD-t gyakorlatilag erre a tesztre látott a box és nincs tovább, sőt évek óta 720p sincs nálunk.(még telefonra sem!!) Amíg az 1080p és a 4K HDR (80Gb/fájl) nem akasztja meg , addig öööm bódottá.
Így a letöltöm oszt megyen gyakorlatilag teljesül.@adamsky
A linkelt hsz-ben azért nekem egy részlet szemet szúrt
Az amikor leírja ,hogy hála a madzagos kapcsolatnak......
Ezek szerint ő nem próbálta ki lan kapcsolattal a xiaomit , nálam meg eleve azzal van,így az írása számomra nem releváns.Egyetlen egy módon tudom elképzeni a cserét , ha a leap s3 gigbit lan al van szerelve. Mert akkor felszabadulna az usb-lan átalakítóm ,amit tudnák méshol is használni.
Mondom ezt azért mert a nagy BD rippek sajnos vagy nem, de sokszor kifújják a 100as lan orrát és akkor jön a puffer. -
-
DrKapocs
őstag
válasz
RVR400 #11007 üzenetére
Igen, rohadékok. Egyrészt nem láttad az ügyfélszolgálatos kommunikációt, azt az értetlenkedést, ami ott folyt. Másrészt miért is kellene nekem a gyártóhoz fordulnom? Nekem a Banggoodnál van 1 éves garancia a termékre, velük szerződtem. Nem az én feladatom a gyártó keresése. Más áruház hogyan intézné? Aliról és márhonnan sokat rendelek, hát baromi korrekt módon, nem így.
®abstract®: 47 volt, nem 60. Azért mert itthon is kapható volt, sokkal drágábban. Sok mindent rendelek kintről, voltak (és lesznek is) drágább termékek is. Mind bejött, nem volt komoly gondom soha. A hazai webáruházak sem korrektebbek tapasztalatom szerint. Ha valami apróság volt, korrekt módon rendezte a kinti eladó. Ennyiért papíron ilyen tudású gépet itthon nem kapsz. És jókat írtak róla, a tesztek is jók voltak. Ez sajnos nem jött be, így jártunk vele. Fogyvédben jártas emberként mondom, hogy bárminemű hazai garancia is az eladó jóindulatán mulik; úgysem mész bíróságra évekig... belefáradsz. A Hako van még, ami sípolós. De az nem kardinális gond, együtt lehet vele élni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
RVR400 #10728 üzenetére
Azért az S905Y4 annyira nem puruttya. Már, ha az van benne. Az persze változatlanul gáz, hogy hol ezt, hol pedig S905W2-t írnak.
" ... nem véletlenül vannak a logók itt-ott satírozva... "
Igen, az Ali-n láttam ilyen képeket. A magyar link-en viszont nincs satírozás." ... így csak rátákolt appal mennek a dolgok."
Igen, ez nekem is átfutottam az agyamon, de Android TV-s vonalon ilyennel még nem találkoztam. Az tényleg gyakori, hogy "sima" Android + kendácsolt mobilos Netflix app.#10729 Steve1207
" ... ccast sincs." – tényleg ezt el is felejtettem, hogy valamelyik reklámanyag Miracast-ot emleget. WTF?!Igazatok van, visszaszívom. Ez még "papíron se jó".
-
Steve1207
veterán
válasz
RVR400 #10728 üzenetére
Össze-vissza van, ez egy 14e-es box ali-ról épp, de nekem így ránézésre ez ilyen portolt rendszer. Csak szokás szerint ami épp megy az megy erőből és most valami mókolt ATV van rajta a régóta megszokott nagy ikonos sima android 11 helyett (ami X96-os alap cuccokon volt korábban ilyen stock rendszer).
Nekem már az fura, hogy ATV-ből van ilyen szinten hasonlító port meg L1-et ír, miközben elméletileg semmi certi és egy ccast sincs. Emellett a fejlesztőit, ha megnyitjuk sima androidos a felület, nem pedig az android tv-s, ahogy egy screenen láttam.
[link] itt az orosz fórumon át lehet amúgy futni gyorsban, sok mindenről van screenshot. Én azoknak az L1-es képeknek se igazán hiszek, yt-os tesztben pedig S905x4-et is van, hogy írnakEz megint az a kukázzuk össze, amilyen hardvert olcsón lehet kategória.
-
DrKapocs
őstag
válasz
RVR400 #10722 üzenetére
Nem a készüléket, hanem a Samsungot, mint gyártót. Én még olyan ember vagyok, hogy tv-t nem cserélgetek csak úgy. Adott korban igyekszem jót venni, ha működik, miért cserélném? Ugyan azt a sz@rt látom az újban is. Szerintem nem fair egyik napról a másikra megszüntetni a támogatást egy ilyen app esetén, mint a Netflix. Minden hülyeségről tudnak push üzenetet küldeni, erről persze nem. Azt ne mond nekem, hogy drasztikusan megemelkedett a hardver követelménye az appnak és ez az oka. Eddig döccenés nélkül ment rajta minden film.
-
Beni2360
félisten
válasz
RVR400 #10674 üzenetére
Én majdnem VIP4-s vagyok de eddig még mindig rendezték a dolgokat. Legutóbb egy károk láncfűreszt vettem 2db aksival. Mindkét aksi a 1-1 cella zárlatos volt. Videót csináltam és a gép felé árát vissza utalták. Vettem rajta 5db 3000-s mAh Samu aksikat. Az egyikbe mentek a másikban meg a hibás cserélve lett. Anno egy hónapon belül meghalt a média box küldtek egy másikat helyette. Volt mikor gyöszködni kellett őket de beláták, hogy nem pontok kellenek.
-
ktommy91
addikt
válasz
RVR400 #10484 üzenetére
Nekem pont szempont, mert a
VestelHitachi tévémbe sikerült rakniuk egy ugyan kínai(panda), de aránylag jó VA panelt, aminél nem értelmetlen a DV, de azon kívül minden xar. Ezért használok Fire TV stick 4k max-ot.
A Fire TV stick meg az NTFS támogatás hiánya miatt nem az igazi, ezért nézelődök. -
ktommy91
addikt
válasz
RVR400 #10481 üzenetére
Csak nem ér annyit. Novemberben, amikor dömping áron nyomták a hako-t, akkor 60 dollár alatt volt alin a 4gb-os. Mindenféle kuponokkal 18-19k között volt, csak azért nem vettem, mert nem tudja a dolby visiont. Ha van coinod, akkor a nagyobb tudású Kinhank is csak 80, a következő alis sale alkalmával pedig még olcsóbb lesz.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
RVR400 #10378 üzenetére
De azért ott is körbe nézhetne.
-
csibe1
addikt
válasz
RVR400 #10373 üzenetére
" de van benne valami 4 magos holmi."
Azért annyira nem mindegy, hogy milyen az a 4 mag.
Másrészt szoftver is kell alá, és ha az gagyi akkor megette a fene.
A tévé gyártóknak sok év alatt nem sikerült meglépniük azt ami egy alap vlc lejátszó tud.
Szóval én nem igazán bízok a gyártókban. -
ggabe
csendes tag
válasz
RVR400 #10368 üzenetére
Hát, a tv-ben van egy ilyen HDR+ opció, amit be tudok kapcsolni. Mikor rádugtam HDR videókat és bekapcsoltam, láttam változást, de azt olvastam, hogy ez nem az igazi HDR.
Azt hiszem a Strong Leap S3-at választom. Láttam van S3+ változata is.
Viszont ami zavar engem -nem csak itt, sok más termék esetében is,- hogy egyik oldalon azt írják, hogy támogatja az MKV formátumot, a másikon meg azt, hogy nem.
Optikán átmegy az 5.1, szóval igazából ilyen szempontból bármelyik box jó.
Konkrétan rákérdeztem az X96Max-ra olyantól, aki ezt árulja, és ő azt mondta, hogy 2.0 hangot tud. Ezt mondjuk én is furcsállom. -
boborján2
aktív tag
-
Spéci a helyzet, nálunk kivetítőre van dugva a Xiaomi Mi TV Box S, HDMI-n valóban átadja a hangot a vetítőnek, de annak nagyon gyenge a kimenete (csak analóg van rajta), elég szar és halk is lesz a végeredmény. A hanfgalat feljebb tekertem, de így az analóg kapcsolaton keresztül eléggé búg is, hallom médiafogyasztás közben is, ha viszonylag halkan nézünk rajta valamit.
Optikai az közvetlen kapcsolat volt a hangfal és a tv box között, sokkal szebben és erőteljesebben szól, búgás nélkül.Szóval nekünk fáj a dolog, selling point volt az optikai kimenet, egy ideig a vetítő analóg hangkimenetével használjuk, de ha nem jön javítás, akkor készülékcsere lesz.
-
köszi, néhány oldalt elolvastam, ahogy nézem, várják a javított sw-t, nem sikerül visszaváltani 12-ről 9-re.
#9953 Exelsior24
Redditen azt a választ kapta egy user Xiaomi supporttól, h nem lehet visszaváltani, ha jól értem itt.Hello, Greetings from Xiaomi Customer Support! This is Amy. We at Xiaomi value your trust and we apologize for the inconvenience. Rest assured that we'll assist you on this. Based on your description, we regret to inform you that our equipment can usually only be upgraded but not downgraded. If your device is lag, please restart or reset it. If there is no sound on your device, please refer to the following troubleshooting methods:
blablabla, nem másolom be, nem az optikairól beszél.Azt hiszem nincs más lehetőség, mint várni a javításra.
-
sepsi0
őstag
Szia!
Ha rám is gondoltál, én ígykezdtem:
"Van külön tápjuk a stickeknek"Erre:
"Ami fontos, stick nem kell, mert a tv USB portja 0,5 Ampert tud, míg a stickeknek jellemzően 1 Amper kell, különálló dobozt keresek"Az usb tápja miatt nem érdemes boxot venni, mert van saját tápja, ha nincs akkor biztos van otthon egy régi telefon töltő. A boxhoz is kell táp...
Én nem éreztem hátrányt a stick-ekkel, maximum az usb hiánya miatt, de az meg ma már nem hinném, hogy kellene. Minek? Külső vinyó? Arra ott van pl egy router, NAS, ...
Én is box hívő voltam, de ma már máshogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LED világítás a lakásban
- Sorozatok
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Tőzsde és gazdaság
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest