- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
lumpy92 #9758 üzenetére
lehet, hogy csak fogalmazási, de lehet, hogy egyéb félreértés, de az itt tárgyalt eszközök alapvetően nem erre valók (bár ezt is tudhatják).
A TV box, stick stb, amiket itt felemlegetnek, általában egy önálló eszköz, korábban úgy hívtuk volna: médialejátszó. Tehát a tartalmat nem az egyéb eszköz (asztali gép, laptop, mobiltelefon stb) játssza le, hanem a doboz. Az, hogy a tartalom maga milyen eszközön van (gép, laptop, mobil, NAS, külső HDD stb) ebből a szempontból mindegy is, az a lényeg, hogy azon a hálózaton legyen (megosztva), amelyiken maga a tvbox.
Amire a hozzászólásodból következtetni lehetne, az egy sima kép/hang továbbítás, arra felhasználástól függően lehetnek, vannak más eszközök. Ott a tartalmat a gép játssza le, az eszköz csak továbbít. -
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Csak hogy biztosra menjek: a topikban targyalt eszközökkel megoldható, hogy azonos wifi hálózaton lévő PC képernyőjét kitegyem a TV-re? Ez lenne nálam az elsődleges felhasználás (csakis filmnézés). -
Szarvy
csendes tag
Hálás köszönet! Megannyi tv-s böngészőt próbáltam korábban, a legtöbb használhatatlan volt. Ez meglepően jól működik. TVGO szinte tökéletesen működik, néha-néha röccen meg egy picit, de ez gondolom a hardveremen múlik. Vodafone TV sajnos nem jut el az adás lejátszásáig. De végső soron örömteli, hogy legalább az egyik működik vele.
-
polberto
tag
Sziasztok, erről a boxról mi a véleményetek?: [link]
A Netflixet milyen szinten tudhatja?
Köszönöm. -
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok,
lecserélném valamire a Qnap NAS-on futtatott Kodi-t, mert egyre nehezebb vele az élet, tetszik a Strong Leap S3, de lenne pár kérdésem a tapasztaltabbakhoz:1. Kodi alatt (meg egyébként is) van egyszerre sztereó hangkimenet az optikai csatin és a HDMI-n? Van hogy csak zenét hallgatok telefonról távvezérelve, máskor meg tévén nézek filmet, ne kelljen közben állítgatni...
2. Ezen ugye megy hivatalosan a Disney+ vagy pl. a Direct One app? Ugye sima webbrowser meg Youtube is van, ha kell?
3. Nem kifejezetten Android TV-re írt appot is rá lehget tenni alternatív store-ból?
4. Ezt ugye nem kapcsolgatjuk ki meg be, mindig fut és soha nem kapcsol ki magától? Illetve nem küldi el aludni a Kodit, ha nem használom egy ideig?
5. Ha pl. fut a Kodi, de küldök az eszközre Chromecaston egy videót, utána vissza kell lépni a Kodiba, hogy tudjak távvezérelni rajta zenehallgatást?
6. Van bejáratott USB vevős távirányítóm az menni fog vele?
7. Ha mégis valami extra kell, akkor lehet erre rakni Coreelec-et?
+1: Ugye ez a vas bőven elég, ha nem vagyok rákattanva a 4K-ra és a HDR-re?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Yocee
aktív tag
Aki Xiaomi Mi box s 2 gent venne mindenesnek, annak szólok, hogy ez egy streamer. Netflix, és társai szuperül mennek, atmos hanggal. Plex, Kodi, Vlc helyi fájllejátszás esetén nem tud passtrough hangot. Semmi hd hang nem jön ki belőle.
-
-
Rommel6600
őstag
válasz
azthittem #9749 üzenetére
Homatics Box 4K R plus. Ilyenem van, de nem tökéletes, még kicsit reszelgetik a fw-ét, viszont szerintem mindegyiket tudja (fullosan 4K-ban, hivatalos licenszekkel) amit akarsz, az uTorrentben nem vagyok biztos mert én nem használom, de ha létezik androidra torrent app, akkor szerintem nem lehet akadálya...
-
azthittem
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 4 éves 4K-s TCL tv-nk. A rajta futó rendszer és annak reakcióideje/stabilitása kritikán aluli. (Tudja a netflixet de instabilan)
Gondolkodom, hogy veszek hozzá egy smart box-ot. Előfizetnénk Netflixre, HBO max-ra vagy Disney -re(ez még nem eldöntött).
Ugyanakkor mindkettőnknek apple telefonja van és attól tartok, hogy idővel elindul
a motosz, hogy tükröznénk a telót a tv-re.A tv alatt lévő öreg filmnézős laptopot is kiváltanám egy külső HDD-re. Nem tudom hogy fut-e egy ilyen boxon a utorrent, mert sokszor ilyenekre is vetemedek. (Anno android tablettel tudtam ilyet de ennek vagy 7-8 éve).
Elnézést a fenti kirohanásért, bízom benne, hogy tudtok segíteni a “kínomon”.
Előre is köszönöm!
-
IG55
senior tag
Üdv!
Amazon Fire TV Stick 2021-et használnék egy full hd TV-n, emiatt azt gondolom nincs szükségem a 4K verzióra. Ezek mind mennek rajta? : Skyshowtime, HBO Max, Eurosport, Kodi.
Köszi!
-
Detoka
csendes tag
Szaisztok!
SmartTubeNext és sweet.tv addon van esetleg coreelec/kodi-hoz?
Esetleg valami alternatíva?Jó lenne csak elecre váltani, de ezek hiányoznának…
-
ludla
őstag
Szia! Én a Skyshowtime használom meg a Kodit, kodi néha kifagy előfordúlt már párszor.
Skyshowtime gond nélkül működik [Itt olcsóbb most STRONG LEAP-S3]
Netflix és HBO támogatása is rendben amiket olvastam a csoportban. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Ha vásárolok egy [Strong-Leap-S3] -ast akkor azon minden menni fog? Netflix, (ott mobilnak számit? az új rendszer miatt kérdezem, alfiók kikerülhető?) HBO max SkyShowtime is megy rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Gamer PC eladó - 7800 x3D / X870 Hero / 32G DDR5 / 4080 Super
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged