- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sajnos arra sincs biztosíték hogy bármelyik gyártó firmje nem tartalmaz valami oda nem illőt, de nem jellemző. Te is átnézheted a rendszert simán egyébként. Ahogy írtam a Meccolon van is kb 6 progi ami nem kell, de azért azok sem okoztak komolyabb gondot senkinek ha ottmaradnak sem. Ha csak filmezésre és hasonlókra kell akkor nem hiszem hogy ezek a boxok tudnának nagy gondot okozni ilyesmivel, egy telefonnál már macerásabb lehet, de ott sem voltak annyira veszélyesek pedig anno szedegettem pár romból felesleges dolgokat
Minőségre meg simán megfelelnek, főként hogy ahogy írtam 7-15 ezr ft-os készülékekről van szó, amik max pár évig lesznek használatban. Nem egy atomtengeralattjáró kategóriás eszközök, nincs sok lehetőség bennük.
Vegyél Wetek-et, megbízható, frissítik, stb. Drágább mint a többi, de ha ez nyugtat meg akkor nem rossz választás. Azt biztosan joban "ellenőrzik" gyártás után (igaz erre nem vennék mérget)
Nekem volt, de nem adnék most annyit értük mégegyszer, arra amire keresel egy Mecool is megfelelne szerintem. ( a Netflix miatt ajánlom a Mecoolt)
Vagy ha biztosra akarsz menni építs egy olcsó HTPC-t, és ellenőrzött szoftverekkel és általad választott gyátók összetevőivel megépítheted. Az ár több lesz, a beállítás is nehezebb esetleg, de tuti gépet lehet építeni
Vagy vegyél mini pc-t és friss wint-t telepítesz rá amin tudo mi fut és mi nem.
Esetleg ilyen ha az ár nem számít. Nem néztem mit tud, de "márkás" ( annak aki szereti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Commandos: Origins teszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest