- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
bluobluo
aktív tag
válasz
old_artist
üzenetére
Szia!
Az első mondatoddal abszolut nem értek egyet, mégpedig, hogy eddig mindig az volt a trendi, hogy ami új, az drága is, legyen az monitor, hardver, vagy más, perpillanat épp a Pana TZ7 digifényképezőre gondoltam, a maga 114ezres kezdő árával, amit később levittek 108-ra, aztán 99-re, most nem tudom hol tart!
A tulajokról még annyit, hogy azért (óvatosan fogallmazva) nem 100%-os a hitelesség, mivel láttam már olyat, aki kifogott egy rossz monitort, és vagy szídta mint a bokrot, vagy elkezdett válaszolni mások hozzászólásaira, hogy x monitor mennyire jó, holott egy f*s!
Ezért kell többhelyen többször megnézni!
Nem néztem még a PVA monitorokat boltban még vitrinbe sem tették, szinte csak TN paneleseket látni!
De éppen lenyelem a nagy válaszidőt ha szebb a képe a TN-től!
Hallottam a trükközésről is jaja
Én is várom az S-IPS moncsikat, ha más nem, az infó miatt, mert, hogy nem lesznek olcsók az biztos!
Aktív témák
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27DG702EUXEN) 4K 144HZ GAMER MONITOR UJ MODELL! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De éppen lenyelem a nagy válaszidőt ha szebb a képe a TN-től!