Hirdetés

Aktív témák

• mpeti3

csendes tag

válasz LW #8180 üzenetére

Hmm értelek, viszont azt még mindig nem tudom, hogy rosszabb a samunak vagy az lgnek a képe a bneqénál vagy kevésbé alkalmas filmnézésre, játékra?

Mert valóban az lg kicsit ellenszenves külsőre, viszont én a csillogós zongoralakkos fekete porgyűjtős külsőt se kedvelem, szóval pont a samu külseje tetszik leginkább, persze ez mindenkinek teljesen szubjektív meg igazából szerintem nem is ez a döntő egy monitor megvásárlásánál, persze figyelembe kell venni, de azért inkább az élmény a lényeg amit nyújtani tud, szerintem.
    A csatlakozóknál annyiban mondok mást hogy szerintem azért lényegesen kényelmesebb ha több van rajta mint egy darab dvi és egy darab d-sub, főleg ha konzolt is rá akarom kötni vagy bármi egyebet, persze ez megint csak luxus hogy ne kelljen huzogatni a kábeleket. :)
    Viszont mindkét monitorról nagyon jókat írnak mind film mind játék terén ráadásul ilyen extrákról beszélek hogy kép a képben automatikus fényerőállítás meg sorolhatnám, szóval a benq annyira jó képet ad hogy mindezektől el kellene tekintenem?
    Nem is beszélve arról hogy egyedül a benqnál nincs pixelgarancia. :F

Aktív témák