Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
Hmm értelek, viszont azt még mindig nem tudom, hogy rosszabb a samunak vagy az lgnek a képe a bneqénál vagy kevésbé alkalmas filmnézésre, játékra?
Mert valóban az lg kicsit ellenszenves külsőre, viszont én a csillogós zongoralakkos fekete porgyűjtős külsőt se kedvelem, szóval pont a samu külseje tetszik leginkább, persze ez mindenkinek teljesen szubjektív meg igazából szerintem nem is ez a döntő egy monitor megvásárlásánál, persze figyelembe kell venni, de azért inkább az élmény a lényeg amit nyújtani tud, szerintem.
A csatlakozóknál annyiban mondok mást hogy szerintem azért lényegesen kényelmesebb ha több van rajta mint egy darab dvi és egy darab d-sub, főleg ha konzolt is rá akarom kötni vagy bármi egyebet, persze ez megint csak luxus hogy ne kelljen huzogatni a kábeleket.
Viszont mindkét monitorról nagyon jókat írnak mind film mind játék terén ráadásul ilyen extrákról beszélek hogy kép a képben automatikus fényerőállítás meg sorolhatnám, szóval a benq annyira jó képet ad hogy mindezektől el kellene tekintenem?
Nem is beszélve arról hogy egyedül a benqnál nincs pixelgarancia.
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest