- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Ronin_
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék vásárolni valami színhelyes és akár kiadványszerkesztésre, vagy egyéb grafikai munkára is használható TFT. Az összeg amit rá szánnék az 300eFt. Lényeges a minőség mellett a méret is, hiszen nagyobb felbontáson én is könnyebben tudok dolgozni.
Eddig két monitor jött szóba. Az egyik egy Apple 23''-os Cinema Display, a másik pedig a Dell 24''-os masinája. Külföldi reviewek alapján a Dell nem igazán alkalmas munkára, mert kicsi a színkészlete és ez által nem színhelyes.
Ezeken kívül hasonló méretekben bármi más alternatíva érdekelne. Ezen felül ha tudtok nekem mondani olcsóbb beszerzési lehetőségeket, azt is megköszönném.
Remélem hasonló stílusú téma még nem nagyon volt (a kereső legalábbis nem dobott ki, vagy csak nem a megfelelő szavakkal kerestem rá).
Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest