Új hozzászólás Aktív témák

• Neck

veterán

válasz INTELligent #3863 üzenetére

Szerintem attól félnek, lemaradásból kellene indítaniuk a fejlesztést, visszább lennének.
    Pedig meg kellene lépni, mert a hibrid rész Contrast Detect része talán náluk működne a legjobban, és hamar felzárkóznának.

topikk: A fókusz rendszer javult, gyorsabb, kevesebbet pulzál. Igazából már az előző is gyors volt, és nem pulzált annyit, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. A problémája a neten mindenkinek azzal van, hogy 10-ből egyszer vagy kétszer teljesen "meghülyül" és csinál valami baromságot, ahelyett hogy ráugrana a témára. :W
    És nem tudni, mikor csinálja, és mi váltja ki. Ugyanabban a szituációban is képes erre.
    Ez hobbi felhasználásra még oké is lehet, de 1000 EUR felett ez nem használható.
    Erre panaszkodik a The hybrid shooter, Gerald Undone, a DPReview-os srácok, és még nagyon sokan mások. Nekem saját tapasztalatom nincs, de elég sok videót megnéztem, és az alapján nem tetszik, amit látok. És úgy látom, a topiclakók véleménye is hasonló. :(

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák