Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
INTELligent #3863 üzenetére
Szerintem attól félnek, lemaradásból kellene indítaniuk a fejlesztést, visszább lennének.
Pedig meg kellene lépni, mert a hibrid rész Contrast Detect része talán náluk működne a legjobban, és hamar felzárkóznának.topikk: A fókusz rendszer javult, gyorsabb, kevesebbet pulzál. Igazából már az előző is gyors volt, és nem pulzált annyit, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. A problémája a neten mindenkinek azzal van, hogy 10-ből egyszer vagy kétszer teljesen "meghülyül" és csinál valami baromságot, ahelyett hogy ráugrana a témára.
És nem tudni, mikor csinálja, és mi váltja ki. Ugyanabban a szituációban is képes erre.
Ez hobbi felhasználásra még oké is lehet, de 1000 EUR felett ez nem használható.
Erre panaszkodik a The hybrid shooter, Gerald Undone, a DPReview-os srácok, és még nagyon sokan mások. Nekem saját tapasztalatom nincs, de elég sok videót megnéztem, és az alapján nem tetszik, amit látok. És úgy látom, a topiclakók véleménye is hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest