Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz Mercutio_ #2703 üzenetére

Hát jól érezted, bár lehet ez már kicsit több mint alkotói válság....
    Az alkotói válsághoz hozzájárul az is valószínű, hogy pont ez az egész előtt váltottam xt3-ról x30-ra. Viszont így kezdelek megérteni a "minél kisebb méret" hajkurászásodban. Eddig ez idegen volt tőlem, de az x30 ráébresztett, hogy azért így könnyebb és kényelmesebb.
    Meg a "bezártság" is és az ebből fakadó időhiány is súlyt. Meg a folyamatosan összezárva, (heti két napot leszámítva) a feleséggel és a három gyerekkel éjjelnappal se túl motiváló, meg hát így a szabadidő is eltűnt.... Ha nem lenne a kert és veteményes nem is tudom mi lenne...
    Mondjuk majd ha nyílnak az elvetett virágok, meg beköltöznek az élőlények a saját készítésű rovarhotelbe, akkor biztos megjön a kedvem a fotózáshoz.
    Tényleg valaki nem tud valami pillangó hotelt, vagy valami olyan szerkezetet, amit a pillangók szeretnek, és beköltöznek? Ez fotózásra is jó lenne, meg a gyerekek is élveznék.
    Amúgy ,madarakat még lehetne fotózni, szerencsére van elég, csakhát ugye se váz se teleobjektív, az x30 ehhez kevés.....

(#2704) vihartigris : Sör nincs, de szerencsére bor és némi pálinka van. Volt még 3 üveg whiskey-m, amit így évek alatt ajándékba kaptam. Nah az már elfogyott a 8 hét alatt....

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák