- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
poolbig #24528 üzenetére
Én csak annyit látok, hogy a kijelölt ethernet port slave és nem "fut", valamint érdemes lenne kitakarni bizonyos részeket...
Meg kéne csörgetni az elődödet, felajánlva két sört, ha még szóba áll veletek.Előző melóhelyemmel én szóba álltam, pedig kicsesztek velem. Úgy volt, hogy maszekba lehetne egy ROS 6 -> 7 és router upgrade, aztán lefújták, mikor már majdnem kész voltam
, na most tartok ott, csak akkor állok már szóba velük, ha személyesen jön a régi nagyfőnök és személyesen csókolja meg a...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
poolbig #24517 üzenetére
Én RAW ágon bannolok.
Minek menjen át a teljes tűzfalon és conntrack-en. Ha Domain névvel van gond, próbáld meg, hogy nslookup feloldja-e. Ha nem, de pl mobilnetről működik akkor az IP DNS server környékét nézegetném. Nincs véletlenül valami PiHole vagy AdGuard még beiktatva?
-
jerry311
nagyúr
válasz
poolbig #24515 üzenetére
Mi a DNS szervered? Masik DNS szerverrel is tiltott?
Hasznalsz barmilyen konfiguraciot a Mikrotiken, ami dinamikusan tiltana domain-t vagy IP-t?
Ha csak statikus konfiggal dolgozol, akkor nem fog letiltani egyik pillanatrol a masikra.
Ha van valami dinamikus tiltas, akkor abba nezz bele.De ha ezen megy a levelezes is, akkor lehet a masik oldal tiltott le titeket, mert kaptak valamit, amit nem szerettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest