Hirdetés
- OLED TV topic
- iPad topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Home server / házi szerver építése
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MtHq
tag
Igen-igen, azt írtam, hogy nálam is, 700 körül simán ment.. Felfelé a 200-at nem tudom, gondolom viszi, akkoriban 1gb/100mbps volt a vonal, most nemrégiben duplázták meg a feltöltést. A kontra oldalát a dolognak azért írtam, mert a kérdező wifit is szeretne, ez pedig csak kábeles cucc. De ár/érték arányban még mikrotiken belül is szerintem az egyik legjobb. Amint írtam fentebb is én olyan wifihez amire nem csak mikrotikek csatlakoznak (iskolai, otthoni, stb), nem tennék be mikrotiket, valamiért nem működnek olyan jól, csak "egymással". Inkább egy RB850Gx2 + mögé kötve egy AP. VAGY, mikrotik hardware, de openwrt-vel (ez meg kb ebben a kategóriában szentségtörésnek minősül...
) Ubnt eszközök lehetnek még jók, hardvere szinte azonos a mikrotikkel és openwrt (is) fut rajtuk. Pl. routerstation-ök, bár azokat még nem próbáltam, szemezgettem velük, de meg nem vettem végül egyet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest