Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
yodee_
üzenetére
Elég régen állítottam be ilyesmit, de régen gyakran használtunk a 802.11 protokoll helyett nv2 protokollt. Ennek akkoriban volt néhány előnye, picivel gyorsabb volt, kisebb prociterheléssel, és más (nem mikortik) eszközök nem ismerték fel, még azt sem hogy ez egy wifi AP, így a hackelés esélye drasztikusan kisebb, ráadásul a titkosítási protokollja is egyedi "mikrotik szabvány".
Manapság nem tudom, hogy egy AC-s eszköz esetén mennyire jó vagy sem ez a protokoll, de egy próbát megérhet. Én biztosan kipróbálnám már csak kíváncsiságból is, hogy most milyen, egy AC eszközön, a szabvány 802.11-hez képest.
szerk: nálam azért nincs a 80MHz is beállítva mert egyik kliens eszközöm sem tudja a 80MHz sávszélt, de p-p kapcsolatnál nyilván érdemes megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality Nebula Camera
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold