Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
A capsman baromi bug-os, nekem az az érzésem. A 4011-em alatt már egész erősnek mondható hw-van. A rengeteg fw-val szabály és hatalmas forgalom ellenére sem láttam még 50%-nál nagyobb cpu terhelést. Ahogy a capsman módot bekapcsolom és egyetlen kliens csatlakozik, amivel indítok egy speedtestet, rögtön 15-20% terhelést növekedést tapasztalok. Ha az összes eszközt ráereszteném, szerintem el is hasalna. Vagy hova tovább, még menne rá egy guest VLAN is ...
Pont a capsman lett volna a lényeges, mert a lakás egyik végébe már nem ért el a TP-link 5-ös wifije. Az RB4011 sugározta volna a rackből abban a végében kis gőzzel az 5G-t, a nappaliban meg a cAP AC. Elméletben működik is, de a cpu terhelés és a lassan felépülő sávszél miatt elengedem, annyira nem fontos az a vakfolt, csak gondoltam legyen profin kiépítve a wifi mindenhol. Ez minden, csak nem profi ... Az unifibe meg bele sem megyek, mert akkor megint csöbörből vödörbe, ennyire nem fontos az a 10%, ahol nincs wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold