Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Ohh valóban, köszönöm, megtaláltam.
Szerencsére én azt látom most, ahogy azok az eszközök, amiket az 5Ghz wifi-n szeretnék tudni, azok ott is vannak. Van egy Raspberry Pi-om, amin egy Linux fut. Elméletileg itt a wifi kártyának meg tudom valahogy valamilyen konfigban mondani, hogy ő az 5Ghz wifi-re csatlakozzon, ha van. Ennek még ma mindenképpen utánanézek, hogy így biztosan tudjam, hogy a kliens is azt preferálja.
Sajnos a legtöbb okosotthon kütyü nem ismeri az 5Ghz-es wifit, így kénytelen vagyok a 2.4-eset is bekapcsolva tartani. Külön SSID-t én valamiért nem szeretnék, sőt, annak örülnék legjobban, ha el tudnám rejteni, viszont olyan eszközöm is van, ami a rejtett wifire egyszerűen valamiért képtelen csatlakozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Videós, mozgóképes topik
- Windows 10
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Escape from Tarkov
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold