- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
norbinator #9692 üzenetére
pár gondolat:
- legutóbb, amikor néztem, a mikrotiknél az volt a szokás, hogy a gyári firmware +1 főverziót lehet rá telepíteni. tehát ha most veszel valamit, akkor minden rámegy a 8.0 előtt. szerintem annak az esélye, hogy ne kapj firmware update-t addig, amíg él a routered, eléggé közelít a nullához
- nem hiszem, hogy a cég csődbe menne...
- nekem még sose szállt el nand csak úgy magától. persze a beállításokhoz érteni kell, mert lehet, hogy én is be tudnám úgy állítani, hogy egy hét alatt kinyírja. nálam ha nand elszállt, annak gyakorlatilag mindig sztatikus feltöltődés volt az oka, igaz, olyankor jellemzően vitte magával az alaplap egyéb részeit is. nekem sok cuccom van időjárásnak kitett helyeken, ott azért előfordul, hogy becsap egy villám, és akkor repül vele pár hardver
- a mikrotiknek saját oprendszere van, saját korlátozott shellel.
- nekem itthon egy rb600a az ap, annak sincs semmi baja, pedig elég koros már.
- sms-es authot vagy nem lehet megcsinálni rajta, vagy akkora szenvedés, hogy én inkább elkerülném.
szerk: - a 10 gigás sfp-nek ne örülj, egy csomó sfp modult nem támogat, ami felmerül az emberben. pl. gpon onu-t meg rezes ethernetet sem támogat, gyakorlatilag csak optikát rakhatsz belea másik oldalról:
- én azért rohadtul nagyon erősen elgondolkodnék a választáskor, ha az egyik cuccon van esata port... merugye az ördög nem alszik, előbb-utóbb úgyis torrentezni meg fájlmegosztani akar mindenki...
- az openwrt-nek szabadabb a shellje. az egy komplett linux, azt raksz rá, amit akarsz. szerintem dyndns-t lehet csinálni a mikrotikkel is, max. nem úgy, ahogy te leírtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest