Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano #9655 üzenetére
Akkor ezt ne nekem mond, hanem a politikusoknak, majd ha a legfelső szinten minden tökéletes lesz, akkor beszélhetünk a többi szintről is, meg jogszabályról, amíg viszont egy réteg mindig szarik rá, addig felesleges róla beszélni, no most ne azt szűrd le, hogy szarok rá, mert akkor azt mondtam volna, csupán annyi, hogy ne engem oktass ki, főleg jogból, főleg úgy hogy azért nálad se teljesen tiszta se a jog, se a közigazgatás, gondolom tudod mire gondolok, úgy hogy ha nem bánod, nem égetlek be vele.
Amúgy a kérdéssel is lehet baj, de itt most és ahogy már régebben is, nem a kérdéssel volt probléma, hanem a válasszal, na igen, a kérdést ugye tudni kell értelmezni is.Sem az én esetemben, sem az illető esetében nem hangzott el az a kérdés rövid távon (pár nap) többször, szóval ez is hülyeség, na de nem baj, már megszoktam.
Szokás mondani, hogy ne a borító alapján ítéld meg a könyvet, vagyis egy kérdésből elsőre gyakran nem látszik a teljes szándék, én általában akkor vagyok így, ha már az illető mondja, hogy csináld már meg, távsegítség stb., na akkor viszont egyenes vagyok vele és elküldöm a picsába, nem pedig köntörfalazok, meg kifogásokat találok ki, hogy így meg úgy nem lehet, na mindegy, részemről lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest