Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Örülök, hogy sikerült beállítani! (rég jártam erre, csak most olvastam).
Nem tudom, sok hálózat esetén hogy működik, nekem egy vidéki Connext box Wifree-re csatlakozott (a közelben a többit nem is látta a miki, így szerencsém volt Wifree terheltség ügyében).Weboldalra volt implementálva Wifree login tesztre használtam, jó dolog volt, még kellett.
Engem az zavar, hogy CapsMan-ba akartam betenni egy routert (RB941) hogy egy routerből intézhessem a Wifree-t, de nem sikerült, rákérdezve a Tik Support-ra, tőlük meg megkaptam, hogy ez van.

those settings on the wireless interface are for the Wireless client mode and not for the AP mode. That is why you don't see those settings in the CAPsMAN.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 6
- Delphi programozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Örülök, hogy sikerült beállítani! (rég jártam erre, csak most olvastam).
ekkold