Hirdetés
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
E.Kaufmann #4836 üzenetére
Csinálj nekik egy 1 napos outage-t a gerincen...ugy hogy ne menjen semmi (nem tudom mivel foglalkozik a cég). Ha egy napig nem tudnak dolgozni, és azt mondod nekik, hogy ez a sporolás eredménye átgondolják...
Én elözö munkahelyemen 3 évig rimánkodtam klimáért...nincs rá pénz....nyári szabi után megyek be, már az ajtóban vár a fönök tök idegesen hogy nem megy semmi...már messzröl gyanus volt hogy csend van a szerverszobában. bemegyek, 50 fok, szétrobbant a szünetmentes...szabályos detonáció volt. behivtam, ránézett, és közöltem hogy akkor mostmár nem csak klima kell hanem szünetmentes is. Szoljon ha van rá pénz...addig hazamentem....fél óra mulva volt rá pénz...
Nekem van ccs326. Nem használtam SFP-t de a SwOS nagy csalódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest