- Home server / házi szerver építése
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Alteran-IT #24365 üzenetére
Lesz egy combos CCR mucsajröcsöge külsőn, 3 különböző sebességű és minőségű internet kapcsolatra. Az nem fog zavarni, ha picit izzad a CPU vagy magasabb lesz a villanyszámla, mert jelölgetem a kapcsolatokat. Amúgy, ahol érdemesnek tűnt, külön láncokat hoztam létre, hogy a sok szabályon csak az a csomag menjen át, aminek valóban kell. PCC-vel meg legalább tudok súlyozni (most ráguglizva látom, ECMP esetén is van valami lehetőség, ha torlódik egy interfész, akkor a másikra kezdjen terhelni), PCC szabályokkal többfelé osztva a kapcsolatokat, mint amennyi WAN interfészt kell lekezelni, meg ahogy nézem ECMP esetén is a bejövő kapcsolatokat mindenképp jelölgetni kell, ugyanúgy, ahogy PCC-nél.
Olvastam én is a doksikat a gyakori RouterOS konfig hibákról, de azt nem írták, hogy ne jelölgessük a kapcsolatokat, hanem azt, hogy ésszel, valamint pont hogy azt írták, gyorsabb csak connection mark alapján a csomagokat manipulálni/terelgetni, mintha minden egyes csomagra elvégeznénk egy halom ellenőrzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest