- Milyen alaplapot vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
Sziasztok!
Mi lehet olyankor a probléma, ha site-to-site IPSEC kapcsolat egyik napról a másikra nem akar összeállni; de PC-ről vagy mobilról kapcsolódva bármely oldalra (akár a site-to-site hitelesítő adatokkal is) azonnal felépül a kapcsolat kliens eszköz-szerver között.
Megpróbáltam megfordítani a két oldal között a kliens-szerver viszonyt, akkor se jön létre a tunnel.
Legfrissebb Routeros (7.18.2), de az 18.1-re amikor frissítettem, akkor még összeállt a tunnel, reggel néztem, már nem volt jó. Ezért is frissítettem, de nem oldotta meg. Egy előző valamelyik nemrégi verziónál is volt már ilyen probléma, de akkor egy reboot megoldotta, most nem.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest