- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Gyula888 #23776 üzenetére
köszi utólag is a válaszokat, sokat segítettek. péntekre kellett volna a csomag, de addig szenvedtem, hogy jövő hét lesz. három éjjelt forogtam a fórumokon, kétszer rajta volt a rendelésen az ujjam full Ubiquiti szettre... nagyon tetszik a cucc. aztán annyi melegedési nyavalyát, meg update blamát olvastam, hogy erre nem áldozok értelmetlen mennyiségű összeget hosszútávon. harmadannyiért... még így is sok, 4TB lemezzel lesz egy 8xPoEs VIGI, meg az egyik highend kamerát kipróbálni. igazad volt, remélem bejönnek. ahogy láttam, webGUI-ból local network alatt simán elérhető az NVR. ha tailscale behoz a vlanjába, akkor a local IP meg iOS alatt simán kimehet ikonként, mint "app" a betekintéshez.
itt egy kérdésem felmerült, nagyon kezdőként: vannak most is vlan három, a kamera rendszernek csinálnék sajátot. ez csak local access, teljesen szeparáltan a többitől. működni működni fog, de tailscale nem fog tudni beugrani rá kintről. tailscale az Unraid NAS-on fut pluginként. van jobb megoldás annál, hogy az IP kamera vlanba felveszem a NAS-t, amin fut a tailscale?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Kuponkunyeráló
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- APPLE Mac mini M2
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest