- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, help, hátha vki csuklóból megmondja. Konfigolom az LTE12-es Mikrotik routerem, Telekom optikai netre, LTE-ről. A gyakorlat közben valahogy az upload speedem elveszett ethernet felől, speedtest.net-en mérve
Wifi-n megvan. Download 900+mbit/sec, upload 0.5-1mbit/sec. Ha visszaváltok az LTE interfészre, akkor is ez a szitu most már. Wifin oké az upload speed, meg persze közvetlen a telekom eszközön is rendben van. MTU-ra gyanakszom, de azon kívül, hogy kivettem egy ethernet interfészt a bridge-ből mást nem konfigoltam. És emlékszem hogy mértem már jókat is. Restart volt. Mit felejtek el? PPPOE MTU 1492, minden más 1500. De mivel se az lte felé se pppoe felé nincs már jó feltöltés sebesség ethernet felől így nem igazán értem már. NAT problem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest