- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- OLED monitor topic
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Igen, de van amikor a könnyebb utat is lehet választani.
Annak idején "megörököltem" egy szálloda a wifi hálózatának foltozgatását, egy kilépő kollégától, mikrotik RB1000, és 100...150 darab különféle AP.
Capsman még a fejlesztők fejében sem volt még akkor... így pl. egy jelszó csere, vagy egy ujabb VLAN + másodlagos SSID bevezetése nem volt könnyű feladat - de azt is megoldottam. Írtam a mikrotikre szkriptet, amit egy .bat fájl (parancssoros ftp-vel) windowsból, egy IP lista alapján feltöltött minden AP-re. A szkript elégezte a módosításokat minden AP-n. Hát, azért az capsman-al egyszerűbb lett volna...
De itthon pl. 3db AP szórja a wifit, és itt sem használom a capsman-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest