Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
Több pendeive-val is próbáltam, de hiába dugom be a pendriveo(ka)t a routerbe, nem jelennek meg a disk menüben:
Megpróbáltam kézzel hozzáadni, ami látszólag sikerül, de nem használható az így hozzáadott eszköz. Gyakorlatilag akkor is hozzá tudom így adni, amikor nincs is semmi beledugva...
Próbáltam USB power resetet is, hátha utána megjavul, de semmi. Járt már így valaki, vagy van valami tipp arra, hogy hogy lehetne felismertetni vele a pendrive-ot? A router egy 5009-es, a konténerhez használnám a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Megpróbáltam kézzel hozzáadni, ami látszólag sikerül, de nem használható az így hozzáadott eszköz. Gyakorlatilag akkor is hozzá tudom így adni, amikor nincs is semmi beledugva...
ekkold