- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Gamepad
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #19209 üzenetére
lionhearted, e.Kaufmann, jerry311, nagyon köszönöm a válaszokat!
A GSM-vezéret konnektorokkal már próbálkoztam. Két négyes elosztós GSM-egységem is van, nem is voltak olcsók, de konkrátan egyik sem működik. Vagy én csinálok valamit rosszul, de ez azért valószínűtlen, mert nem hülye emberkékkel közösen sem tudtuk őket működésre bírni -- bár azért él bennem a gyanú, hogy a használati utasításuk egy kicsit másik típushoz készült...
A FW sajnos nem friss, aminek az a prózai oka, hogy régen jártam személyesen az eszköznél. De régebben nagyon stabilan működött, csak az utóbbi hónapokban jelentkeztek a leszakadások. (Amúgy agyrémnek tartom, hogy csak úgy tudok csatlakozni hozzá, ha fizikailag eltávolítom belőle a SIM-kártyát, ami nem egy egyszerű művelet...)
A Watchdog tanulmányozását, jelentem, megkezdtem! Remélem, hogy pár héten belül akár mindhárom módszert alkalmazni tudom!
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest