Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu
csendes tag
Pár jó tanács a legjobb szándékkal.
Engedd el a témát...Meg a Toshiba Aca100 széria kezét is... (Nagykerben dolgozom, nem hazudok ha azt mondom hogy hetente bejön 70db Toshiba hibás vinyó, rejtélyes hibákkal)
De mindennek ellenére NEM a HDD-d a gond okozója...Ha a vinyó dolgozik, akkor ott elfogyhatott a ram, vagy bármi más oka lehet ennek... azt monitorozd ki, hogy melyik alkalmazás miatt ugrott fel...
Egyébként fentebb olvashatod az én vergődésem is... Azóta van egy 4690 és egy Fatal1ty lap a gépben, nomeg 20gb memória.. (ne is kérdezd hogy jött össze a kerek 20gb.. )
És van egy szomorú híremSSD-n van a GTA V és szaggat... fullon..a hiba okozója. r9 280 3g
AMD... egy talicska fosIgazából azért nem cserélem le egy 960-s nv-re, mert a két kártya között erőben hát... nekem érzésre az egyik egy felhúzott 1.6-os honda a másik meg egy M3-s bmw
CS megy, minden más fullon szaggatás nélkül...Ja, és hogy miért vagyok biztos abban hogy a vinyót kizárhatod? Nekem SSD-n futnak a játékok
Az erősebb még a szerelemnél is...Tényleg, őszintén mondom... vagy teljes konfig csere, vagy engedd el a játékot ami szaggat.. "szaggat"..
Nyár óta szoptam veleNe idegeskedj, fogadd el, vagy engedd el...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest