- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
mattheus #794 üzenetére
Elhoztam a mikrofont.
Nem kaptam bővebb felvilágítást a probléma okáról(továbbra is annyit tudok, hogy a belső csavarok nem voltak megfelelőn rögzítve / kilazultak), de az kiderült, hogy hoztak a héten pont egy ugyanilyen típusú mikrofont dettó ilyen panaszokkal. Nem tudom, hogy mekkora volumenben adják el ezt a típust idehaza, de akkor az enyém nem egyedi jelenség.
-
mattheus
őstag
Én is gondolkodom mikrofon beszerzésében iPhone 11-es készülékhez. Erről mi a véleményetek ? Rode SmartLav+ Viszonylag sok jót olvasni róla, viszont vezetékes, ami a használatot kicsit nehezíti. Esetleg más olcsóbb alternatíva? Videófelvételhez használnám, ahol kommentelném a kamera képén látottakat.
-
-
mattheus
őstag
válasz
mattheus #787 üzenetére
Mai napon visszavittem a hivatalos márkaszervizbe (Hangszerviz). Először nem sikerült a hibát reprodukálni, de miután a mikrofon kengyellel is rögzítve lett, utána stabilan jelentkezett.
A kolléga végtelenül kedves, türelmes és segítőkész volt (ez nekem nagyon pozitív élmény volt), így végül a mikrofont otthagytam további kivizsgálásig ill. javításig. -
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Pár héttel ezelőtt vásároltam egy Audio-Technika ATR2500x-USB mikrofont. Minőségben hatalmas ugrás volt a webkamerámhoz képest (Logitech C922 Pro), azonban a hangfelvételeken feltűnt, hogy az esetek többségében (90%) konstans búgás hallható a háttérben, mely a mikrofon fém házának érintésekor jóval hangosabbá válik.
A mikrofont két különböző gépen (asztali és notebook), más USB kábellel (USB-C to USB-A) és USB foglalatban is próbáltam, de az összes kombináció esetén a búgás megmaradt, fémház érintésekor drasztikusabb hangerővel. Notebook esetében hálózati táppal és táp nélkül is néztem, a tünet megmaradt, azonban táp nélkül a búgás frekvenciája magasabb
Időnként viszont előfordul olyan eset is (jellemzően 10 esetből 1 alkalommal), hogy a tünet nem jelentkezik, kristálytiszta marad a hang, bármit is csinálok a mikrofonnal. A termékre természetesen jótállás van, de gondoltam beírok ide is, hátha van valakinek ötlete a problémám kapcsán, hogy hardveres vagy elektromos hálózati gond lehet nálam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest