- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
mattheus #794 üzenetére
Elhoztam a mikrofont.
Nem kaptam bővebb felvilágítást a probléma okáról(továbbra is annyit tudok, hogy a belső csavarok nem voltak megfelelőn rögzítve / kilazultak), de az kiderült, hogy hoztak a héten pont egy ugyanilyen típusú mikrofont dettó ilyen panaszokkal. Nem tudom, hogy mekkora volumenben adják el ezt a típust idehaza, de akkor az enyém nem egyedi jelenség.
-
mattheus
őstag
Én is gondolkodom mikrofon beszerzésében iPhone 11-es készülékhez. Erről mi a véleményetek ? Rode SmartLav+ Viszonylag sok jót olvasni róla, viszont vezetékes, ami a használatot kicsit nehezíti. Esetleg más olcsóbb alternatíva? Videófelvételhez használnám, ahol kommentelném a kamera képén látottakat.
-
-
mattheus
őstag
válasz
mattheus #787 üzenetére
Mai napon visszavittem a hivatalos márkaszervizbe (Hangszerviz). Először nem sikerült a hibát reprodukálni, de miután a mikrofon kengyellel is rögzítve lett, utána stabilan jelentkezett.
A kolléga végtelenül kedves, türelmes és segítőkész volt (ez nekem nagyon pozitív élmény volt), így végül a mikrofont otthagytam további kivizsgálásig ill. javításig. -
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Pár héttel ezelőtt vásároltam egy Audio-Technika ATR2500x-USB mikrofont. Minőségben hatalmas ugrás volt a webkamerámhoz képest (Logitech C922 Pro), azonban a hangfelvételeken feltűnt, hogy az esetek többségében (90%) konstans búgás hallható a háttérben, mely a mikrofon fém házának érintésekor jóval hangosabbá válik.
A mikrofont két különböző gépen (asztali és notebook), más USB kábellel (USB-C to USB-A) és USB foglalatban is próbáltam, de az összes kombináció esetén a búgás megmaradt, fémház érintésekor drasztikusabb hangerővel. Notebook esetében hálózati táppal és táp nélkül is néztem, a tünet megmaradt, azonban táp nélkül a búgás frekvenciája magasabb
Időnként viszont előfordul olyan eset is (jellemzően 10 esetből 1 alkalommal), hogy a tünet nem jelentkezik, kristálytiszta marad a hang, bármit is csinálok a mikrofonnal. A termékre természetesen jótállás van, de gondoltam beírok ide is, hátha van valakinek ötlete a problémám kapcsán, hogy hardveres vagy elektromos hálózati gond lehet nálam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest