Új hozzászólás Aktív témák

• mattheus

őstag

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
    Pár héttel ezelőtt vásároltam egy Audio-Technika ATR2500x-USB mikrofont. Minőségben hatalmas ugrás volt a webkamerámhoz képest (Logitech C922 Pro), azonban a hangfelvételeken feltűnt, hogy az esetek többségében (90%) konstans búgás hallható a háttérben, mely a mikrofon fém házának érintésekor jóval hangosabbá válik.

A mikrofont két különböző gépen (asztali és notebook), más USB kábellel (USB-C to USB-A) és USB foglalatban is próbáltam, de az összes kombináció esetén a búgás megmaradt, fémház érintésekor drasztikusabb hangerővel. Notebook esetében hálózati táppal és táp nélkül is néztem, a tünet megmaradt, azonban táp nélkül a búgás frekvenciája magasabb :F

Időnként viszont előfordul olyan eset is (jellemzően 10 esetből 1 alkalommal), hogy a tünet nem jelentkezik, kristálytiszta marad a hang, bármit is csinálok a mikrofonnal. A termékre természetesen jótállás van, de gondoltam beírok ide is, hátha van valakinek ötlete a problémám kapcsán, hogy hardveres vagy elektromos hálózati gond lehet nálam.
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák