Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Hello, elég érdekes problémám van, már tiszta ideg vagyok, remélem tudtok segíteni.
Leírom pár szóban hogy mi történt:Diablozunk haverral, TS-en beszélünk közbe, mint mindig. Egyszer csak mondja, hogy nem hall rendesen, zúgok recsegek minden hülyeség.. Najó, gondoltam megnézem mi lehet a probléma, soha nem volt ilyen gondom.
Nos, tényleg zúg ez a vacak, nem hallom vissza a hangom. Megnéztem Steamben is, ott se jó a voice. Na, gondoltam nagyon jó, dobhatom ki az Icemat Siberiamat..
Régi füles elő, bedugom, probléma ugyan ez.
Kihúzom fülest, megnéztem laptop beépített mikrofonját.. ugyan ez. wtf?
Hangkártya driver törölve, új felrakva, végső elkeseredésemben w7 újrarakva.
Semmi változás.Meghalt a hangkártyám? A Hang tökéletes.. csak a mikrofonnal van probléma.
Nem igazán értem, egyik pillanatról a másikra történt a dolog.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest