Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Srácok,
bukósisakomba eddig a legjobb megoldást egy full olcsó König CMP-MIC8 jelentette. A mikit kölcsönadtam, és sosem érkezett vissza. Azóta vettem még egyet, de az valahogy sosem volt jó, és most az utolsó videóm hangja kritikán aluli lett, ezért keresném az utódját. Azt mondjuk nem értem, hogy miért volt különbség az első, és a második között...
Erre a célra mit tudnátok ajánlani?Szerk.:
volt időközben egy Audio-Technica ATR3350 mikrofon, de az magától tönkrement
, és amúgy is többször elfelejtettem bekapcsolni, ami miatt bekapcsolósat többé nem szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS (SEL90M28G)
- Sony A7 IV váz
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, és amúgy is többször elfelejtettem bekapcsolni, ami miatt bekapcsolósat többé nem szeretnék...