Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Üdvözletem.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Rendeltem egy RODE Podmic mikrofont bespeco XCMC300 kábellel és egy AQ KA401 6.3 to 3.5 átalakítót. Azért nem vettem interfacet mert ugy tudom a podmic nem igényel fantomtápot, így reménykedtem hogy müködni fog, hát tévedtem de nem biztos hogy a táp miatt. A gépre rádugva látja amennyiben nem húzza le annyira a csatlakozo súlya hogy kontaktos legyen. Mindegyik jack trs lehetséges hogy ts el müködne? vagy hagyjam a picsába és vegyek egy behringer egységet, ebben az esetben kell egy xlr to xlr kábel mert ami most van xlr to 6.3. Köszönöm hogy elolvastad.Szerk: Behringer XENYX 802 jó lenne? ahogy látom van rajta 6.3 mic bemenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest