- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike19871016
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de elnézve az eddigi hozzászólásokat, hátha.Egy olyan szituáció van nálam,hogy szoktam streamelni és általában a párom is csatlakozik hozzám. Jelenleg ugye Gaming Headsettel van megoldva minden, de tervezném úgy megcsinálni, hogy neki is meg nekem is külön mikrofont vennék. A két gép egymás mellett van, így amikor adásban vagyok, vagy Discordon beszélünk, akkor sajnos visszhang van. Erre néztem egy XLR-es Audio-Technika - AT2020-t és egy Behringer Xenyx Q802 keverőt. A lényeg, hogy azt szeretném elérni,hogy a nézőim is tisztán hallják őt és engemet egyaránt, mi is egymást a fejhallgatókban és természetesen mások is a Discordon, amikor csapatjáték van. Ezt miként lehetne kivitelezni? Jó fele gondolkozok? Van erről esetleg valahol videó, vagy leírás pontosan, miként lehetne 2 emberes visszhang nélküli streamet csinálni? Lásd pl. TheVR, ők is ketten vannak egymás mellett és nem visszhangzanak, bár a Discordon nem tudom miként oldották meg, meg hogy egymást hallják-e a saját fejhallgatóukban. Remélem nem voltam túl bonyolult és előre is köszönöm a segítséget. Néztem a neten sok helyen, de nem igazán találtam erre fórumokat,leírásokat :/
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest