Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike19871016
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de elnézve az eddigi hozzászólásokat, hátha.Egy olyan szituáció van nálam,hogy szoktam streamelni és általában a párom is csatlakozik hozzám. Jelenleg ugye Gaming Headsettel van megoldva minden, de tervezném úgy megcsinálni, hogy neki is meg nekem is külön mikrofont vennék. A két gép egymás mellett van, így amikor adásban vagyok, vagy Discordon beszélünk, akkor sajnos visszhang van. Erre néztem egy XLR-es Audio-Technika - AT2020-t és egy Behringer Xenyx Q802 keverőt. A lényeg, hogy azt szeretném elérni,hogy a nézőim is tisztán hallják őt és engemet egyaránt, mi is egymást a fejhallgatókban és természetesen mások is a Discordon, amikor csapatjáték van. Ezt miként lehetne kivitelezni? Jó fele gondolkozok? Van erről esetleg valahol videó, vagy leírás pontosan, miként lehetne 2 emberes visszhang nélküli streamet csinálni? Lásd pl. TheVR, ők is ketten vannak egymás mellett és nem visszhangzanak, bár a Discordon nem tudom miként oldották meg, meg hogy egymást hallják-e a saját fejhallgatóukban. Remélem nem voltam túl bonyolult és előre is köszönöm a segítséget. Néztem a neten sok helyen, de nem igazán találtam erre fórumokat,leírásokat :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest