Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
Hello, nekem az a problémám, hogy lassan 1 éve új alaplapom van és egyszerűen nem tudom bekapcsolni a mikrofon erősítést mert enm elérhetők a speciális beállítások...
Egy ASRock AliveNF6G-VSTA alaplapról van szó amin alapból egy 7.1-es integrált hangkártya van, ami valamiért kiment, de már azzal sem volt elérhető a mikrofon erősítés... Most egy Genius Sound Maker Value 5.1-es hangkártyám van és ezzel se működik, pedig már mióta megvan az alaplap meg az új hangkártya is hozzá azóta többször is volt Windows re-isntall, meg minden, drivert is próbálgattam és egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma oka, mert nehogy már egy ilyen alaplap vagy akár a hangkártya ne támogassa ezt a funkciót ami régebbi őskövület gépemen is elérhető volt...
Esetleg valami driver segíthet a problémán, vagy valami más progi amiben van mikrofon boost? Mert játékhoz meg zene felvételhez fontos lenne, de már nagyon idegesít, hogy semmi hasznosat nem találok fórumokon, emrt mindenki csak hülyének nézi az embert és annyit írnak, hogy kapcsolja be a mikrofon erősítést a speciális beállításokban ,de ha egyszer nem elérhető, mert be van szürkülve rá se lehet menni, akkor hogy... szóval az ilyen válaszokat nem kérek, csak olyat akinek értelem is szorult a fejébe is tud ajánlani valami megoldást. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest