- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
Hello, nekem az a problémám, hogy lassan 1 éve új alaplapom van és egyszerűen nem tudom bekapcsolni a mikrofon erősítést mert enm elérhetők a speciális beállítások...
Egy ASRock AliveNF6G-VSTA alaplapról van szó amin alapból egy 7.1-es integrált hangkártya van, ami valamiért kiment, de már azzal sem volt elérhető a mikrofon erősítés... Most egy Genius Sound Maker Value 5.1-es hangkártyám van és ezzel se működik, pedig már mióta megvan az alaplap meg az új hangkártya is hozzá azóta többször is volt Windows re-isntall, meg minden, drivert is próbálgattam és egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma oka, mert nehogy már egy ilyen alaplap vagy akár a hangkártya ne támogassa ezt a funkciót ami régebbi őskövület gépemen is elérhető volt...
Esetleg valami driver segíthet a problémán, vagy valami más progi amiben van mikrofon boost? Mert játékhoz meg zene felvételhez fontos lenne, de már nagyon idegesít, hogy semmi hasznosat nem találok fórumokon, emrt mindenki csak hülyének nézi az embert és annyit írnak, hogy kapcsolja be a mikrofon erősítést a speciális beállításokban ,de ha egyszer nem elérhető, mert be van szürkülve rá se lehet menni, akkor hogy... szóval az ilyen válaszokat nem kérek, csak olyat akinek értelem is szorult a fejébe is tud ajánlani valami megoldást. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest