Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Lézervágás, gravírozás
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbx
újonc
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen gondom van. Szintén realtek driver, Asus K53SC gép, steelseries siberia v2 füles, win7 ultimate 64 bit OS. A gond az, hogy amit a fejhallgatón hallok (zene, mások TS-en, minden), azt visszahallják mások is. Próbáltam állítgatni már mindent, vezérlőpultban is, driveren is(mondjuk itt túl sok mindent nem lehet állítani...), de nem tudtam megoldani. Szóval gyakorlatilag olyan, mintha egy hangfal menne a mikrofon mellett. Ami azt illeti, vezérlőpultban nem is érzékeli, hogy bedugtam egy fejhallgatót. Ugyan úgy hangszórónak jelzi. Mikrofonból is csak akkor érzékel kettőt, ha beállítom driverben, hogy a bemeneti csatlakozókat egyedi eszközökre válassza szét. Füleshez nincs driver, mivel nem az USB-s verziót használom, így azon nem lehet állítani. Iszonyatosan idegesítő, amikor többen játszunk együtt. Gondolom valami nagyon szembetűnő dolgot nem veszek észre, de már nem tudok mit kezdeni vele. Megköszönném, ha valaki segítene.

nbx
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest