Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Genun
tag
válasz
Jim Tonic #412 üzenetére
Bocs nem akartam ellenséges lenni, csak néha nem tudom milyen hangnemet ideális megütni. sry
Hát ha az amcsi zászlóra gondolsz, akkor nem nyert.
Ha lenne zászló az ágyam felett az a UN-é volna.
Hát lehet hogy igazad van, de gondolj bele, hogy ez minden nagyobb országban így van. Minél nagyobb a lakosság, annál kisebb az általános műveltség(oroszo. németo., ukrajna, románia, kazahsztán, kína, india).
Meg sztem nem tudod felsorolni az usa összes államát, úgy ahogy én se.
Hát nem tudom busht én se bírom, de gondolj bele, itt is az van hogy vagy a fidesz vagy az mszp(ABC sorrend) van kormányon. Ott ugyanez van a demokratákkal és a republikánusokkal. Ha az egyiket megunjuk, megválasztjuk a másikat, mert azt igéri hogy kijavítja az előző hibáit. Azt' vagy bejön vagy még rosszabb lesz. -
DonLeo
senior tag
válasz
Jim Tonic #412 üzenetére
Ja egy sztori:
Szállodában:
Mondom az amerikai vendégnek, hogy mennyi lesz a számlája forintban, erre kérdezi: ''And how much is it in MONEY?'' röhögve 2-en 3-an egyszerre...
Mekkora poén!Oké, hogy a forint nem egy ''font'', de azért kb. 200-al nem olyan nehéz leosztani, főleg ha már több napot itt töltöttek. Ha meg utazom valahova, akkor evidens, hogy tájékozódom az árfolyamokról.
Bár lehet, hogy ez csak nekünk ''csóró'' magyaroknak egyértelmű, mert nekünk számít. A legtöbb (nyugati) külföldi nem is nagyon törődik az árfolyammal, szinte mindegyik úgy kérdez rá, hogy az mennyi is Euró-ban stb. Mondjuk ez nem csak az amerikaiakra igaz.
lenne még jó pár hasonló sztorim...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest