Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
most láttam, hogy touch cover2-t is kérdezted. Nos, első szériás touch coverem volt, alapvetően meg voltam elégedve vele, írtam 20 oldalas specifikációt is rajta, a mostani meg tán még pontosabb. A type cover2-t láttam élőben, számomra láthatóan véknyabb let, tetszik is, és most az új szériánál erre esett a választás. Ha a harmadikra esetleg megoldják, hogy ugyanilyen vastagsággal power covert csináljanak akkor az durván jó lenne. Bár olvasgatva a Surface2 üzemidejét semi szükségem nincs power cover-re

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest