Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daimonion
üzenetére
De ennek az egyik oka - szerintem -, hogy nehogy bepereljék amiért beépítette a saját op. rendszerébe.
Szerintem úgy vannak vele, hogy akinek nincsen bekapcsolva az automatikus frissítés, azt a biztonság kérdése nem nagyon érdekli. A frissítések ugyanis rengeteg olyan sebezhetőségeket is befoltoznak, amelyeken a különböző kártevők (férgek), akkor is bejutnak ha Kaspersky, Norton, Comodo stb... védi a gépet.Azt én is helytelennek tartom, hogy Windows 8.x-en nem jelenik meg a Windows Defender ikonja a Superbar értesítési területén, csak akkor ha egy harmadik féltől származó kis programot telepít az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest