Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
válasz
üzenetére
Na én meg kíváncsi voltam és feltettem. Nem kellett volna.
Újraindítás után azt hittem, hogy minden rendben, de nem volt. A jobb alsó sarokban kis ablakok jelentek meg, gondolom az automatikusan induló programokkal csinált/ellenőrzött valamit. Aztán behalt az egészmindenség. Az egér mozgott, de semmit nem tudtam csinálni, még a mágikus ctrl+alt+del sem segített, nem reagált arra sem. 2x restartoltam, 2x ugyenzt csinálta.
Na mondom kib@aszok vele, unistall. Hát ez sem ment egyszerűen, mert ugye 10mp után lehalt a rendszer, így mire betöltött a feladatkezelő, nem tudtam semmit csinálni.
Csökkentett vagy milyen módra is kiírt valami hibát.
A megoldást az jelentette, hogy kikapcsoltam a netet. Így már nem fagyott le a rendszer, CC cleaner, unistall, tisztítás.Szóval valami nem volt jó itt a gépen, inkább nem teszem fel később sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Újraindítás után azt hittem, hogy minden rendben, de nem volt. A jobb alsó sarokban kis ablakok jelentek meg, gondolom az automatikusan induló programokkal csinált/ellenőrzött valamit. Aztán behalt az egészmindenség. Az egér mozgott, de semmit nem tudtam csinálni, még a mágikus ctrl+alt+del sem segített, nem reagált arra sem. 2x restartoltam, 2x ugyenzt csinálta.