- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
jaffa 2843 #423 üzenetére
Test Mode-ban hagyva, majd megcsinálva a linkelt vízjel eltüntetést szintén maradt a probléma. Vagy Még ezzel sem szabad eltüntetni csak egy másik megoldás az a mód visszaállítására?
Gondolom nem ezért küldted a linket.
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
jaffa 2843 #421 üzenetére
Akkor mindig ott lesz a Test Mode szöveg? Van valami más hatása, ha ez ebben a módban marad? -
-
Nestor16
senior tag
Újra neki álltam megcsinálni az 500 Hz-es beállítást. Elsőre eljutottam addig, hogy működik, teszttel 500-at ad átlagban, ámde mikor kikapcsolom a test mode-t és restart, onnantól nem működik az egér... most épp másik USB portba dugtam, múltkor pedig billentyűzettel kitöröltem a drivert eszközkezelőben és így újrarakta a win 7 magának. Tehát nem is világít az egér, semmire sem reagál...
Win 7 van fent még mindig, van valami ötlet? -
Nestor16
senior tag
Gratula
Arra kíváncsi lennék, hogy a görgője mennyire kopott el, illetve mennyire lehet még "darabosan" ( vagy szeparáltan vagy hogy kell mondani
) görgetni?
Gondolom, ha el is kopik, attól teljesen használható marad csak hozzá kell szokni. Én egy videót találtam egyszer róla, ahol szétszedve mutatták, hogy a görgőt úgy oldották meg a tervezők, hogy a recés felülete beakad egy helyre, ami miatt folyamatos kopásnak van kitéve, ezért is érdekelne. -
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #413 üzenetére
Nos, bő egy hét után már bejáródott és egyelőre jól működik a görgője
A random görgetés ennél is tipikus, majd ha kezd idegesíteni esetleg megjavítom, de nem zavar jelenleg.
Az eladót még direkt nem értékeltem, de igazából azt kaptam, amit vártam csak először nagyon-nagyon furcsa volt az egér egy X7-es után. Már kezdem megszokni, egérpadot is találtam alá jót jó áron (QCK Mass) aztán már csak a 2 ms beállítás maradt, mert az eddigi próbálkozás után nem működött az egér...
Amúgy játékban (Cod 2) már így is csodálkozom, hogy miket bead. Kell egy megszokás az biztos, de már kezdem érezni, hogy kifizetődik a szenvedés.Na még annyit, hogy ezzel kicsit éleszteném is a topicot, nekem legalábbis aktuális
-
Nestor16
senior tag
válasz
jaffa 2843 #414 üzenetére
-
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Nemrég rendeltem egyet ebből a típusból, azt kaptam amit rendeltem meg minden, annyi, hogy szokatlan kicsit az egész, a 2ms-t sem tudom beállítani, de amiért ide írok az az, hogy az normális, ha a görgővel nyitnék meg valami linket új lapra és legtöbbször 2-3x is megnyitja?
-
Horvi
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok mondani olyan oldalt ahol egér modolással foglalkoznak? Célirányosan a 3.0-hoz vagy 1.1a-hoz.
Köszi -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van egy 7 éves 3.0-ám, teljesen jó - még a mikrokapcsolók is. A sötétebb burkolati részen némi kopás. Hamarosan szerintem kábelblank leszen azé. Nyár végén kapott új Corepad talpakat.
A legdurvább a 9 (!) éves IMO 1.1a-m volt, ami 6 évet töltött olyannál, aki gyilkolta. Korból fakadó sárgulás, vezeték ok, a bal (meg hamarost a jobb) mikrokapcsolóra azér ráférne a csere, de ennyi. Az alján a piros műanyag kb. karcmentes volt.
Na igen, lötyög. De ott lötyög egy évtizedig. ))
Anyagfelhasználásban és illesztésekben olcsó érzete van, de tartós. A szenzor meg ugye a lényeg.
Tudok mit vennék a helyedben akkor? Egy új prémium 3.0-át, valami csudálatos vad SS színben. Mondjuk sárga vagy ződ.
De azt veszel, amit akarsz.
Mondjuk ide egy Salmosa-t, grátiszba. :>
-
Lmh
őstag
válasz
Synthwave #407 üzenetére
Igaz, igaz.... Amúgy nézegettem ebayen rengeteget. Azt nem értem ott, hogy miért van kb 5000ft-tól 20.000-ig.
Óriási a szórás. Igazság szerint imádtam azt az egeret. Baromi király, csak összeszerelésileg nagyon gagyi. Emléxem úgy toltam, hogy 3.0 aztán Deathadder aztán megint 3.0 és hát ég és föld. A 3.0 jobb amúgy, de ahogy lötyög rajta minden gomb, meg amilyen hamar tönkre megy a 3.0 is, az valami borzalom. Nekem a görgője esett be folyton, ami tixo miatt borzalmas volt. :S Inkább egy továbbfejlesztett 3.0-t preferálnék, ezt nem értem miért nem tették meg. ( jah megtették a Habuval talán, de az óriási kudarc volt, borzalmas lett. )
Nekem a továbbfejlesztett 3.0 a Deathadder volt amúgy, ami azért volt rosszabb a 3.0-nál, mert jobb összeszerelés ide vagy oda, pont ott nem volt csúszásgátló felület, ahol kellett volna, hogy legyen (oldalt ahol fogom az egeret). Ez 3.0-nál tökéletes volt. Szerintem nem is kell egy egérre több csúszásgátló mint ahol a 3.0-n volt. Ezeket összegezve akár vehetnék most egy Razer DA black edition (annál is megcsinálták oldalt csúszásgátlósra, ugye?) vagy egy DA 2013 editiont. Nade ENNYIÉRT? Még ennyiért is megvennék, HA nem olvasnám minden második kommentben valahol, hogy beszarik vagy a mikrokapcsoló, beesik a balklikk, ellentétes irányba elugrál a görgő.... Nem merek venni. Én úgy szoktam számolni, hogy ha van rá két éve gari és akkor tönkremegy, akkor megérte-e, illetve vennék-e újból. Hát kétévente egy 17-19ezer Ft-os egér, az nekem nem fér bele. Nemhogy anyagilag, emocionálisan sem.
A legutóbbi DA v2-m is így ment tönkre (persze három héttel gari lejárta után), balklikk egy hajszálnyi terheléstől már lenyomódik, nem bírja el a rajta piheni, készenlétben váró mutatóujjam súlyát. (Azt mondod ez könnyen javítható? Hogyan?)
Fú mennyit írtam xD És milyen sokszor írtam le, hogy 3.0 xD -
Synthwave
HÁZIGAZDA
El kell dönteni, hogy kell új IME vagy sem.
Amúgy a régi MS-egerek 80%-ban BŐVEN a garanciaidő után kezdenek viccelődni.
Egy mikrokapcsolócseréért vagy egy kábelblankolásért meg nem is hiszem, hogy egyáltalán küzdenék bármilyen garancia érvényestésével, mert 540x tovább tart, mint otthon megcsinálni.Pláne 6-7 év után.
-
hugi0
őstag
Ez a te topicod:
prohardver.hu/tema/milyen_egeret_valasszak/friss.html
Itt van egy srac aki meg tudja mondani, a neve sajna nem ugrik be.
-
Horvi
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen mikrokapcsolót érdemes beszerelni az Explorerbe mert a baloldali kezdi megadni magát. Illetve az ebbe jó mikrokapcsoló jó lehet az 1.1a-ba is?
Köszi -
Lmh
őstag
Uram isten, de vennék most egyet. Sosem értettem miért álltak le a világ legjobb gamer egerének gyártásával és fejlesztésével. Ez az egér isten volt. Eszméletlen mennyiségben adnák el még ma is, ezt állítom. Nem értem.
-
Zolás
addikt
Üdv.
Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy a egér ne világítson, vagy ne ennyire erősen? Nem a szenzor világítására, hanem hátul az egér végén lévő ledre gondolok. Van ehhez valami hack, amihez nem kell szétszedni, és buherálni? -
nope00
tag
Én is most vettem egy ilyen egeret, igazából nem voltam vele tisztában, hogy ez ekkora ász 1€-t vettem
aztán hazahoztam nézegetem be googliztam és örülök, hogy ilyen kis ügyes rágcsálóról van szó, előtte egy Trust hasonló tapintású belépőgamer egerem volt az meghalt, ezt ideglenesre akartam venni még sosem tévedtem ekkorát.
Színe szürkés gondolom ez a régebbi kiadás.
És még egy kérdés Mouse and Keyboard Center 2.3 vagy IntelliPoint 8.2 segédprogram a jobb hozzá? -
Zolás
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy Razer Exactmat egérpadom, és olyan furán megy rajta az egér. Ez így normális? Ha simán az asztalon húzom az egeret, ott is érzem. Mintha műanyagból lenne a talp, és nem csúszna rendesen.
-
Zolás
addikt
Ma én is egy ilyen egér tulaja lettem, ennek örömére beírok a topikjába, hátha még életre kel egy kicsit
-
hugi0
őstag
...
-
kiralytom
aktív tag
válasz
Synthwave #357 üzenetére
Szia , újra előjött az egy éve jelentkező és itt is tárgyalt hiba.
A kérdésem a következő.
"Most újra elhasználódott a kábel és előjött a hiba, de nem emlékszem milyen típusú , olcsó egérre operáltam.
Íme kábel csatlakozójának a képe. Valakinek van tippje melyik típusú egér használ hasonló elosztást?
A kábel
Valamelyik logitech alsó kategóriás egér rémlik ,de nem szeretnék találomra venni és aztán belefutni egy olyanba, ami nem ide való, kidobni a pénzt az ablakon." -
Aruns
csendes tag
Keresnék egy ilyen egeret magam is, ha valaki tud esetleg eladó példányt, kérem dobjon meg egy pü-vel.
Apró topikja:
http://hardverapro.hu/apro/microsoft_intelliemouse_explorer_3_0-at_keresek/hsz_1-50.html -
hugi0
őstag
Azert erdekel mert:
Raypapa privát üzenete hugi0 számára
Új Válasz★ Törlés 2012-02-18 10:17:12Raypapa
(lelkes újonc)Szia!
Te vagy a leggyorsabb, a jövő héten zárom a "licitet", zárás előtt ki fogom írni, hogy mi a legjobb ajánlat és akkor még lesz egy napja ráígérni annak, aki nagyon szeretné...
Köszi az ajánlatot!"
Ezt irtad nekem.
-
Raypapa
tag
válasz
MartinthePRO #379 üzenetére
Elkelt az egérke!...
-
hugi0
őstag
válasz
Synthwave #367 üzenetére
"Mivel 8 bites adatsávos rágcsálóról van szó, a polling rate emelése perfect control-javulást idéz elő, 500, ill. 1000 Hz-en ez 1.55 m/s - tehát az USB-frekvencia növelésével megmásfélszereződik."
Ezt hogyan is kell kivitelezni ?
Jahh es megvettem "endruu"-tol az egeret.
-
hugi0
őstag
válasz
Synthwave #373 üzenetére
En most DOTA-zom (War3 TFT)
Egy TFT-vel nem lehet 2 orat csatazni.
De az AOK-kal siman lehetett.Joval tobb nyersanyag a palyan, kicsit lassab jatekmenett, viszont sokkal kiegyenlitetteb.
Volt olyan jatekom ami 3 ora 13 percesre sikeredett.Kepzeld milyen csatak voltak.
De jo 4v4 gamek siman voltak masfelorasak.
Persze csak akkor ha a jatekosok tudasa naggyabol megegyezo volt.
Egy nooob vagy lama -> es elbukik a 4v4.En mint expert volt hogy 1v3 ban is nyertem.
Kellet rendesen mikrozni es minimappozni is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az király lehetett.
"De nem, mert akkor az A4Tech legnagyobb meretu egeret vettem."
Arra emlékszem, nekem is volt olyan.
AoE II-t én is csipázom. Főleg a grafika miatt - nagyon szép, még ma is; beszippantja az embert. Játéktechnikailag azért nem egy SC: BW vagy War3: TFT, de kellemes perceket lehet eltölteni vele.
-
-
hugi0
őstag
Eloszedtem a papirokat.
Ugy emlkeztem, hogy 1998 ban vasaroltam. De nem, mert akkor az A4Tech legnagyobb meretu egeret vettem.
Es 2002.08.29.-en vettem az MS 3.0-ast Ami a mai napig hasznalatban van.
(Mistral Computerworld)Kepzelhetitek mára mennyire meg van kopva, mert 4 evig aktiv jatekoskent jatszottam vele.
Talan 2001-ben Soulban a WCG-n jobb eredmenyt erhettem volna el, ha mar ezzel megyek. -
Tyler8
tag
ilyet lehet még újonnan kapni/szerezni valahonnan?
nekem is ilyen van most rendeltem rá hyperglideot de jó lenne egy tartalékba vagy mondjuk egy 1.1-et kipróbálnék még
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
5 gombos, jobb kezes, alapvetően palm grip-re való egér, az élő legenda.
Méretei 130 mm x 68 mm x 39 mm, súlya kábel nélkül 104 g. Vezetékének hossza 1.83 m. Bármilyen Windows, Linux, ill. MacOS(X) platformon használható, teljesen PnP.
Méretéhez képest könnyű, rendkívül stabil érzetet ad.
Szívét a kiváló 400 dpi-s, 9000 FPS-es DSP-vel szerelt STMicroelectronics OS MLT04 optikai szenzor képezi, mely az egér tömegközéppontjában foglal helyet, és amit az 1.1-től örökölt.
Perfect control-ja 125 Hz-en 1.00 m/s, maximális gyorsulás-tűrése 25 G, malfunction rate-je 2.10 m/s-nál érkezik el.Mivel 8 bites adatsávos rágcsálóról van szó, a polling rate emelése perfect control-javulást idéz elő, 500, ill. 1000 Hz-en ez 1.55 m/s - tehát az USB-frekvencia növelésével megmásfélszereződik.
A perfect control és malfunction rate közötti tartományban erős negatív gyorsulás érzékelhető.
LOD-ja 1-2 mm között változik, felület függvényében.
Mind szövet, mind hybrid / műanyag / fém / üveg egérpadokon jól szolgál.Oldalsó gombjai kicsit lötyögősek, amolyan olcsó hatást keltenek, de egy dekád múltán is ott "lötyögnek", szóval ezt nem nevezném kifejezetten negatívumnak.
Görgője optikai letapogatásos elven működik, közepes "hangerejű", egészen jól elkülönített fokozatokkal és jellemző rá (csakúgy, mint az 1.1-ekre) a MS bug, hogy néha magától görget egyet. Ez az egér szétszedésével viszonylag könnyen orvosolható.
Általában Omron D2FC-F-7N mikrokapcsolókkal szerelik.
Az újabb változat talpai vékony teflon-bevonatot kaptak.
2002-es piacra kerülése óta számos professzionális játékos választása (egészen a mai napig), emberek százezreinek örök kedvence.
Annyi bizonyos, hogy óriási mennyiségű pénzt lőttek össze a szponzorált nagyok ennek a kis eszköznek a segítségével.A Microsoft időközben leállt a gyártással, de a tömeg folyamatos nyomására 2006 Szeptember 21-jén újra a boltok polcaira került a frissített kiadás.
A két verzió közti különbségek nem túl számottevőek;
------------------------------------------------------------------------------
-a legszembetűnőbb a szín
-az újabb változat oldalai enyhe gumírozást kaptak
-az újabb változat görgőfokozatai jobban elkülönülnek
-az újabb változat kábele már nem annyira merev, ill. némileg könnyebb
-az újabb változat teflontalpakat kapott a régi műanyagok helyett
-új IntelliPoint driver, ami akár dpi-váltás emulálására is képesNem utolsó szempont, hogy tartósságban párját ritkítja, meg merném kockáztatni azt is, hogy verhetetlen.
-
andew
tag
mennyit ér ma egy hibátéan alig használt 3.0?
-
kiralytom
aktív tag
megvan a ki-be kapcsolás oka. tényleg kontakthiba. most rá kel állnom valahogy hogy ép és egészséges kábelt hogyan szerezhetnék vagy ha ez nem sikerül, akkor egy átlagos egér kábelét hogyan köthetném rá. minden segítséget szívesen veszek
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #351 üzenetére
más egérrel nem csinálja
8hónapig működött ,aztán jelentkezett a hiba. a korábbi egeremnél 6év után jött ez elő. ismerőseimnek mindnek 1 év után előjött sajna :Slejött az egyik talpa az egérnek és nem tudom hova lett. vásárolható valahol ilyen tappancs csak mert nem igazán találtam a google keresgélésnél
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #349 üzenetére
a gépem alig egy éves , más egérnél , usb eszköznél nem produkálta soha ezt a hibát tehát kicsi a valószínűsége, hogy csak ennél a típusú eszköznél generálná a hibát. szériahiba lehetséges, mivel többektől a környezetembe ugyanezt a tapasztalatot hallottam vissza.
-
superecneB
őstag
válasz
kiralytom #348 üzenetére
Akkor én alaplap és/vagy energia gazdálkodási beállításra agyalnék (lehet a haveroknak is hasonló baja van (linkek is ezek fele hajlanak)) Csak mert életemben nem hallottam még ilyen problémáról "globálisan meg pláne nem" jó 9 -10 éve ilyen egere/im vannak és jó pár ismerősömnek és sosem panaszkodtak ilyenre.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #346 üzenetére
kikapcsol alatt arra gondolok, hogy a led megszűnik világítani a kurzor megáll a windows pedig bippen hogy a hardvert eltávolították, majd mikor visszakapcsol ismét hogy újra csatlakoztatták. másszor nincs ideje bippelni vagy olyan is van hogy nem kapcsol egyáltalán vissza.
-
hugi0
őstag
Nekem jelenleg 9 eve uzemel.
- kisse megkopott mar, de tokeletes.Vettem egyett tartalekba, a fiam lenyulta.
- azota o sem akar mast.Es most ujra keresek tartalekba egyett.
- ha tud valaki akkor jelezze a hugi00@gmail.com cimen.Koszonom !
-
superecneB
őstag
-
kiralytom
aktív tag
válasz
ballington #209 üzenetére
igen ez a ki be kapcsolás másnál is feltűnt ezek szerint :S
szeretném megoldani, mert talán tényleg nem az egér hibája! -
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #342 üzenetére
igen sokszor szedtem már szét. az új egerem nekem is beton módon be lett csavarva, de találtam megfelelő méretű csavarhúzót, amivel erős nyomást gyakorolva megoldottam a problémát!
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
A kedvenc egerem a 3.0 ezért is szeretném a követekező hiba okát kideríteni. Ki-be kapcsolja magát. Nem megfogható időközönként. Először kontakt- majd usbport hibára gyanakodtam. Ha ps/2re teszem, akkor is előjött a hiba, más gépen is. Ezért elvittem a pcboltba, ahol állítólag egy hétig tesztelték és semmi (effelől vannak kétségeim).
Ugyanakkor korábbi 3.0ámmal is és haverjaimnak is 2-3 ilyen egeret le kellett hogy éljenek, ezen probléma miatt.Mivel a kezem alatt volt már 3 ilyen egér beleértve az az 1.1a-t is, ami szintén ezt a hibát produkálta típushibára gyanakodtam ezért utánanéztem alaposan a google-ban hogy mégis másnál jelentkezett-e ez a probléma.
http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/25020/
http://www.computing.net/answers/hardware/microsoft-intellimouse-explorer-30/17533.html
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=1193988
Nem hosszú egyik sem, érdeme beléjük nézni.
Bosszant, mert szeretném ha az egerem nekem is olyan jól működne mint másnak, vagy ahogy az leső 3.0ám is tette. Mondjuk 4-5 év után az is ezt a hibát produkálta, mint az új, amit 8 hónapja vettem.
Ha a hiba az operációs rendszerbe, annak valami beállításába van és orvosolható az jelentené a legjobb megoldást. Felvetik itt az utolsó fórumon talán az IRQ conflict lehetőségét.
Ha bárkinek van valami ötlete, javaslata szívesen fogadom.Windows XP 32 bite
Driverrel és driver nélkül is produkálta.
Hz húzással biztosan, hogy húzás előtt csinálta-e nem emlékszem pontosan.Ti mivel állítottátok át az egér hány hz-en fusson. Mióta megy a megadott herzen?
-
superecneB
őstag
Valaki szedett már szét 3.0-t? Sajna nekem a régimet annyira erősre húzták a behajtóval hogy képtelenség kitekerni. 2 csavarhúzóm is tönkre ment a próbálkozásban meg egy kicsit a csavar is, de még használható. Szóval az érdekelne, hogy mennyire szét szedhető (a felsőrész egyben van vagy a gombok külön szedhetők? Az oldalsó szürke érdesebb borítás a tetejével marad? Mivel ragasztjátok vissza a tappancsokat?
-
ooooobi
senior tag
ezt a mouse fixet hogy kell használni?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #336 üzenetére
400 dpi. És ahogy írtad is, no driver + mousefix.
-
hugi0
őstag
Meg mindig keresek megvetelre:
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0-t !!!
-
superecneB
őstag
válasz
Genius007 #331 üzenetére
Akkor sorban:
Csak ez a "szürkés" szín van az újabban gyártottban, a képek csalókák.
A régi platina színű festése egyébként ellenállóbb mint az új.
Az oldalsó gombok lazák és rezegnek. Típusra jellemző hiba, működést nem befolyásolja. A leges legelső széria első darabjain nem jelenik meg ez a hiba érdekes módon. Mindegyik másiknál igen, de nem kell beszarni durván 9 éve "lötyög" a régebbi 3.0-m és tökéletesen veszi a parancsot ha benyomom.Drivert anno a 4.12-t ajánlották hozzá, de nagyon rég óta driver nélkül használom mousefix.reg-gel. Amúgy ha nem akarod bebindelni a gomjait ne rakd fel, a játék felismeri amúgy is.
Tudomásom szerint 450DPI-n megy. De nem csak alapból, hanem amúgy is tehát nem állítható.
Hz-ben tudsz lépkedni 125-1000hz-ig. -
hugi0
őstag
Ha tud valaki elado Intellimouse 3.0-at, az jelezze !
Koszonom !
-
-
Genius007
őstag
Na ma eladtam a Razer DeathAdder v2 egeremet, és beújítottam egy
Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 -át.
Mindig is akartam ilyen egeret venni, főleg hogy az 1.1A-val is megvoltam elégedve.
Innen rendeltem iszonyatosan gyorsak voltak, mert 13h-kor felhívtam őket (tegnap) azt mondták nincs raktáron, de rendelnek, rá 2óra múlva hívtak, hogy már át is lehet venni.
Viszont amin meglepődtem átvételkor (de nem kérdeztem rá), hogy én fekete színűt rendeltem, viszont ez ilyen szürkés. [link]
Ilyenre gondoltam [link]Mi a különbség a kettő között? Csak a szín?
Vagy az egyik újabb kiadás, a másik pedig régebbi?
Amikor megrázzátok az egeret, akkor az oldaló gombok nektek is lazák, és picit "csörögnek?"Razer egér után elég fura, mert azt rázhattam látástól vakulásig, de megsem mukkant. Kicsit furcsállom, hogy egy 9k-s egérnél ilyen előfordul. O__o
Ui.: Drivert érdemes felrakni - használni, vagy nem?
Alapból ez hány dpi-n is megy? -
DroneZ^
őstag
valakit nemérdekel a microsoft intellimouse explorer 3.0-m? anyagi okok miatt elkell adnom
-
szoti27
tag
sziasztok nem tudjátok imo 1.1 ss t hol lehet szerezni mert kene... külföldröl is akar köszike
-
pancho001
csendes tag
.
ingvin:.
ms 3.0 tökéletes, egyik legjobb egér a játékhoz,
mindenben megfelel,
3.0 tól elfogod tudni várni azt hogy gyors válaszadás , pontosság,
és ami a legjobb olcsó.
mellette sok top csapatba is még ezt használják.
tudok egy pontosabb linket adni ahol leszállítás 1500 ft
www.supergamer.
optikai egerek sokkal megbízhatóbbak,csak nagyon kevés lazeres egér van ami tényleg felűlmúlja a optika egereket, pl steelseries xai ami 20.000 ft.
ha netán meggondolnád magad az ms 3.0 val,amit nemigazán fogsz mert fent megírtam.
akkor itt van egy két választási lehetőség, steelseries kinzu, logitech mx518..., ezek is olyan szinten vannak mint az ms 3.0, de az ms 3.0 legendás a megbízhatóságáról, és a pontosságáról.
sok sikert -
Boldog születésnapot Explorer 3.0-án! Elmúltál 6. éves! Igazából 6 év 1 hónapos!
9700-ért láttam most ugyan ilyet csak feketébe. Nem kizárt h ugyan ilyet veszek a jövőben is, majd elválik.
-
mindfreak
őstag
Így van, de azért alacsonyabb érzékenységgel szvsz kicsit könnyebb játszani, mert ha túl érzékeny, akkor nagyobb erőt kell kifejtened a stabilizálásra és hamarabb elfáradhat a kezed. Különösen igaz ez távolra célzásnál, ahol egy kis (mozgó) pöttyön kellene tartanod a célkeresztet.
-
mindfreak
őstag
Ez így elég soknak tűnik nekem. Az érzékenységet úgy tudod legjobban megadni, hogy megnézed hány centit kell eltolnod az egeret, ahhoz hogy 360 fokot fordulj a játékban.
Játékstílus függő, hogy ki milyen érzékenységgel játszik. Úgy gondolom, hogy nem szabad a végleteket használni, mert ha túl lassú, akkor esetleges közelharc esetén nincs esélyed gyorsan célozni, viszont távolra célzásnál meg kényelmesebb. Túl magas érzékenység esetén pedig pont fordítva van, közelharcra jobb, távolra célzásnál pedig szinte letehetetlen stabilan célozni. Minden csak megszokás kérdése, úgy érdemes játszani, ahogy neked kényelmes. Van aki On-The-Fly használja és játék közben minden fegyverhez más érzékenységet társít. -
Pistu_
tag
Üdv!
Ma kaptam kézhez egy IME 3.0-ás csodát. Kegyetlen jó, bár még némi szokást igényel. Kénytelen voltam "vakon" berendelni, csak az írások alapján, de eddig nagyon bejön. Főleg Insurgency-t meg Red Orchestra: Ostfront 41-45-öt tolom vele. Általában sniper szoktam lenni és elképesztett hogy mennyire pontos, csak úgy záporoztak a headshotok.
-
Zinho
aktív tag
Helló!
Találkozott már vki olyannal, az IME egerének az érzékenysége ugrál?
Néha megakad az egér, aztán nagyon kicsi lesz az érzékenység. Windows-ban nagyobbra állítom, aztán egy idő után visszaugrik nromálra, akkor megint állíthatom alapértelmezettre... Több gépen is kipróbáltam, több OS-en is, ugyanaz a hiba. -
Egér projekt buktalínó! Hiába cserélem ki a ledet kékre , fehérre, mert az egér alja piros, így a fehér szín hatására is pirosnak látszik a kék hatására meg szinte nem is látni h világít! Megette a fene! Nem szeretem a pirosat, ez az egy dolog a szobába ami pirosan világít!
-
Megnéztem és mindkettő sima egyszerű piros víztiszta LED, az ami lefelé néz az csak egy célt szolgál! A megvilágítást! Azaz simán cserélhető. Amint meglesz a pákám nekiállok legalább a hátsónak. Én tudom h túléli a műtétet.
Ha tudnád épp hány LEd világít éppen a szobába akkor ezen a kicserélem a ledet dolgon nem is lepődnél meg. Megszámoltam, 82 DB
-
hugi0
őstag
válasz
Kolondrum #304 üzenetére
En vettem egy masik 3.0-ast (hasznaltat), mert az enyimbol az egyik labacska kijott.
Ezert azt elraktam (veszhelyzetre) ha netan ez bedoglene.
- amit nagyon ketlek.
Az ordog sosem alszik ! (Murphie)Felragasztottam a PC belso oldalara.
Nehogy megfazzon.
Ha holnap is ir valaki erre a forumra, akkor nem leszek rest es kiszedem lefotozni.
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest