Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
A kedvenc egerem a 3.0 ezért is szeretném a követekező hiba okát kideríteni. Ki-be kapcsolja magát. Nem megfogható időközönként. Először kontakt- majd usbport hibára gyanakodtam. Ha ps/2re teszem, akkor is előjött a hiba, más gépen is. Ezért elvittem a pcboltba, ahol állítólag egy hétig tesztelték és semmi (effelől vannak kétségeim).
Ugyanakkor korábbi 3.0ámmal is és haverjaimnak is 2-3 ilyen egeret le kellett hogy éljenek, ezen probléma miatt.Mivel a kezem alatt volt már 3 ilyen egér beleértve az az 1.1a-t is, ami szintén ezt a hibát produkálta típushibára gyanakodtam ezért utánanéztem alaposan a google-ban hogy mégis másnál jelentkezett-e ez a probléma.
http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/25020/
http://www.computing.net/answers/hardware/microsoft-intellimouse-explorer-30/17533.html
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=1193988
Nem hosszú egyik sem, érdeme beléjük nézni.
Bosszant, mert szeretném ha az egerem nekem is olyan jól működne mint másnak, vagy ahogy az leső 3.0ám is tette. Mondjuk 4-5 év után az is ezt a hibát produkálta, mint az új, amit 8 hónapja vettem.
Ha a hiba az operációs rendszerbe, annak valami beállításába van és orvosolható az jelentené a legjobb megoldást. Felvetik itt az utolsó fórumon talán az IRQ conflict lehetőségét.
Ha bárkinek van valami ötlete, javaslata szívesen fogadom.Windows XP 32 bite
Driverrel és driver nélkül is produkálta.
Hz húzással biztosan, hogy húzás előtt csinálta-e nem emlékszem pontosan.Ti mivel állítottátok át az egér hány hz-en fusson. Mióta megy a megadott herzen?
Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest