Keresés

Aktív témák

• Lmh

őstag

válasz Synthwave #409 üzenetére

Új prémium 3.0-át? Van olyan? Azok a színesek nem csak moddolt egerek? Tudom, hogy van az a fekete SS verzió, ami tudtommal CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a feketébb színében és az SS logóban/feliratban különbözik az eredeti 3.0-tól.

• Lmh

őstag

válasz Synthwave #407 üzenetére

Igaz, igaz.... Amúgy nézegettem ebayen rengeteget. Azt nem értem ott, hogy miért van kb 5000ft-tól 20.000-ig.
    Óriási a szórás. Igazság szerint imádtam azt az egeret. Baromi király, csak összeszerelésileg nagyon gagyi. Emléxem úgy toltam, hogy 3.0 aztán Deathadder aztán megint 3.0 és hát ég és föld. A 3.0 jobb amúgy, de ahogy lötyög rajta minden gomb, meg amilyen hamar tönkre megy a 3.0 is, az valami borzalom. Nekem a görgője esett be folyton, ami tixo miatt borzalmas volt. :S Inkább egy továbbfejlesztett 3.0-t preferálnék, ezt nem értem miért nem tették meg. ( jah megtették a Habuval talán, de az óriási kudarc volt, borzalmas lett. )
    Nekem a továbbfejlesztett 3.0 a Deathadder volt amúgy, ami azért volt rosszabb a 3.0-nál, mert jobb összeszerelés ide vagy oda, pont ott nem volt csúszásgátló felület, ahol kellett volna, hogy legyen (oldalt ahol fogom az egeret). Ez 3.0-nál tökéletes volt. Szerintem nem is kell egy egérre több csúszásgátló mint ahol a 3.0-n volt. Ezeket összegezve akár vehetnék most egy Razer DA black edition (annál is megcsinálták oldalt csúszásgátlósra, ugye?) vagy egy DA 2013 editiont. Nade ENNYIÉRT? Még ennyiért is megvennék, HA nem olvasnám minden második kommentben valahol, hogy beszarik vagy a mikrokapcsoló, beesik a balklikk, ellentétes irányba elugrál a görgő.... Nem merek venni. Én úgy szoktam számolni, hogy ha van rá két éve gari és akkor tönkremegy, akkor megérte-e, illetve vennék-e újból. Hát kétévente egy 17-19ezer Ft-os egér, az nekem nem fér bele. Nemhogy anyagilag, emocionálisan sem.
    A legutóbbi DA v2-m is így ment tönkre (persze három héttel gari lejárta után), balklikk egy hajszálnyi terheléstől már lenyomódik, nem bírja el a rajta piheni, készenlétben váró mutatóujjam súlyát. (Azt mondod ez könnyen javítható? Hogyan?)
    Fú mennyit írtam xD És milyen sokszor írtam le, hogy 3.0 xD

• Lmh

őstag

válasz Synthwave #405 üzenetére

Annyira nem, mert macerás lenne garit intézni :S

• Lmh

őstag

Uram isten, de vennék most egyet. Sosem értettem miért álltak le a világ legjobb gamer egerének gyártásával és fejlesztésével. Ez az egér isten volt. Eszméletlen mennyiségben adnák el még ma is, ezt állítom. Nem értem. :O :O :O

Aktív témák

Hirdetés