- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #351 üzenetére
más egérrel nem csinálja
8hónapig működött ,aztán jelentkezett a hiba. a korábbi egeremnél 6év után jött ez elő. ismerőseimnek mindnek 1 év után előjött sajna :Slejött az egyik talpa az egérnek és nem tudom hova lett. vásárolható valahol ilyen tappancs csak mert nem igazán találtam a google keresgélésnél
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #349 üzenetére
a gépem alig egy éves , más egérnél , usb eszköznél nem produkálta soha ezt a hibát tehát kicsi a valószínűsége, hogy csak ennél a típusú eszköznél generálná a hibát. szériahiba lehetséges, mivel többektől a környezetembe ugyanezt a tapasztalatot hallottam vissza.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #346 üzenetére
kikapcsol alatt arra gondolok, hogy a led megszűnik világítani a kurzor megáll a windows pedig bippen hogy a hardvert eltávolították, majd mikor visszakapcsol ismét hogy újra csatlakoztatták. másszor nincs ideje bippelni vagy olyan is van hogy nem kapcsol egyáltalán vissza.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #342 üzenetére
igen sokszor szedtem már szét. az új egerem nekem is beton módon be lett csavarva, de találtam megfelelő méretű csavarhúzót, amivel erős nyomást gyakorolva megoldottam a problémát!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #336 üzenetére
400 dpi. És ahogy írtad is, no driver + mousefix.
Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest