Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Így van, de azért alacsonyabb érzékenységgel szvsz kicsit könnyebb játszani, mert ha túl érzékeny, akkor nagyobb erőt kell kifejtened a stabilizálásra és hamarabb elfáradhat a kezed. Különösen igaz ez távolra célzásnál, ahol egy kis (mozgó) pöttyön kellene tartanod a célkeresztet.
-
mindfreak
őstag
Ez így elég soknak tűnik nekem. Az érzékenységet úgy tudod legjobban megadni, hogy megnézed hány centit kell eltolnod az egeret, ahhoz hogy 360 fokot fordulj a játékban.
Játékstílus függő, hogy ki milyen érzékenységgel játszik. Úgy gondolom, hogy nem szabad a végleteket használni, mert ha túl lassú, akkor esetleges közelharc esetén nincs esélyed gyorsan célozni, viszont távolra célzásnál meg kényelmesebb. Túl magas érzékenység esetén pedig pont fordítva van, közelharcra jobb, távolra célzásnál pedig szinte letehetetlen stabilan célozni. Minden csak megszokás kérdése, úgy érdemes játszani, ahogy neked kényelmes. Van aki On-The-Fly használja és játék közben minden fegyverhez más érzékenységet társít. -
mindfreak
őstag
válasz
Kolondrum #298 üzenetére
Örülök, hogy neked is ilyen jól bevált. Nem te vagy első és szerintem nem is az utolsó, aki jó véleménnyel van erről az egérről. A régi nekem - és minden ismerősömnek - is kikopott anno, de ettől eltekintve az MS egerek igenis strapabíróak! Valamikor 2002-ben vettem a sajátom, de még mindig használja akinek eladtam! Már egy éve az újabb "verziót" nyúzom, de egyelőre semmilyen kopást nem véltem felfedezni rajta. Reméljük ezeknek már kicsit jobb a festése.
Azért a második kép egy kicsit szíven ütött.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest