Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
nope00
tag
Én is most vettem egy ilyen egeret, igazából nem voltam vele tisztában, hogy ez ekkora ász 1€-t vettem
aztán hazahoztam nézegetem be googliztam és örülök, hogy ilyen kis ügyes rágcsálóról van szó, előtte egy Trust hasonló tapintású belépőgamer egerem volt az meghalt, ezt ideglenesre akartam venni még sosem tévedtem ekkorát.
Színe szürkés gondolom ez a régebbi kiadás.
És még egy kérdés Mouse and Keyboard Center 2.3 vagy IntelliPoint 8.2 segédprogram a jobb hozzá?
Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Just Cause 3 teszt (PS4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IPhone 15 PRO MAX 256 GB natúr titán
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- NetApp NAJ-1501-8x 900GB HDD van benne
- Cisco WS-C3850-48PW-S V03 - 48 portos Switch ár alatt
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán hazahoztam nézegetem be googliztam és örülök, hogy ilyen kis ügyes rágcsálóról van szó, előtte egy Trust hasonló tapintású belépőgamer egerem volt az meghalt, ezt ideglenesre akartam venni még sosem tévedtem ekkorát.