Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #413 üzenetére
Nos, bő egy hét után már bejáródott és egyelőre jól működik a görgője
A random görgetés ennél is tipikus, majd ha kezd idegesíteni esetleg megjavítom, de nem zavar jelenleg.
Az eladót még direkt nem értékeltem, de igazából azt kaptam, amit vártam csak először nagyon-nagyon furcsa volt az egér egy X7-es után. Már kezdem megszokni, egérpadot is találtam alá jót jó áron (QCK Mass) aztán már csak a 2 ms beállítás maradt, mert az eddigi próbálkozás után nem működött az egér...
Amúgy játékban (Cod 2) már így is csodálkozom, hogy miket bead. Kell egy megszokás az biztos, de már kezdem érezni, hogy kifizetődik a szenvedés.Na még annyit, hogy ezzel kicsit éleszteném is a topicot, nekem legalábbis aktuális
-
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest