- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
én eddig 3x vettem ehhez hasonlót még régebben, ennek a harmadáért. általában 1, max. 2 évig működött. így utólag biztos nem vennék még egyszer. egyrészt más is hozzáfér minden adatodhoz (van rendszergazda, gondolom ezek pl egyetemi mennyiségi licenszek lehetnek), másrészt mindenről kell egy biztonsági mentés, hogy ha kizárnak a fiókból, ne vesszen el minden adatom, képem. néha vannak nagyon jó akciók legális forrásból is. a legutolsó alkalommal vettem mindjárt 7 licenszt, kettő még ki sincs bontva, mert egyszerre csak 5 évre lehet előre aktiválni a fiókot.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6548 üzenetére
Én is így gondolom.
-
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
Régebben meg most is láttam ilyet az indiai amazonon, ahol email-t meg jelszót kapsz.
Ilyen olcsón még nem láttam ill. hogy a jelszót meg lehessen változtatni.
Annó Én is szemeztem vele, de találkoztam egy olyan géppel, ahol ilyen volt telepítve és ott bejelentkezéskor azt írta, hogy gyanús tevékenységet észleltek a fiók körül, jelentkezzek be MS fiókba, de oda meg nem engedte, mert telószámot kért...
Szóval letettem róla. Amit tudtam infót szerezni, az annyi, hogy MS Developer email-ket adnak, ez biztosan nem lakossági "csatorna", azt mondanám, hogy ez inkább szürke vagy fekete zóna kategória... -
kammler
senior tag
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
"Ez nem termék licensz, hanem teljes felhasználót kap, E-mail és jelszó (vásárlás után megváltoztatható)." Az. Jó szájon kéne bszni. Semmi se lesz a tied. Egyrészt hozzáférhet más is, aki adja, másrészt, ha bukik a csávó, megy vele mindened. Nagy ívbe felejtsd el. 17-24 ezernél kevés helyen olcsóbb az egyszemélyes, a családi 24-30 ezer. Ott a mondat, nem licenc. Sajnos piszok mód megdrágult. De érdekes mód, ha megnézed, van náluk rendes igazi is.
-
GEPESZ66
veterán
Ez kamu oldal lehet?
Így jó áron lenne.
Van Office 2021 licencem, de így mindig a frisshez jutnék hozzá.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest