Hirdetés
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
én eddig 3x vettem ehhez hasonlót még régebben, ennek a harmadáért. általában 1, max. 2 évig működött. így utólag biztos nem vennék még egyszer. egyrészt más is hozzáfér minden adatodhoz (van rendszergazda, gondolom ezek pl egyetemi mennyiségi licenszek lehetnek), másrészt mindenről kell egy biztonsági mentés, hogy ha kizárnak a fiókból, ne vesszen el minden adatom, képem. néha vannak nagyon jó akciók legális forrásból is. a legutolsó alkalommal vettem mindjárt 7 licenszt, kettő még ki sincs bontva, mert egyszerre csak 5 évre lehet előre aktiválni a fiókot.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6548 üzenetére
Én is így gondolom.
-
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
Régebben meg most is láttam ilyet az indiai amazonon, ahol email-t meg jelszót kapsz.
Ilyen olcsón még nem láttam ill. hogy a jelszót meg lehessen változtatni.
Annó Én is szemeztem vele, de találkoztam egy olyan géppel, ahol ilyen volt telepítve és ott bejelentkezéskor azt írta, hogy gyanús tevékenységet észleltek a fiók körül, jelentkezzek be MS fiókba, de oda meg nem engedte, mert telószámot kért...
Szóval letettem róla. Amit tudtam infót szerezni, az annyi, hogy MS Developer email-ket adnak, ez biztosan nem lakossági "csatorna", azt mondanám, hogy ez inkább szürke vagy fekete zóna kategória... -
kammler
senior tag
válasz
GEPESZ66 #6546 üzenetére
"Ez nem termék licensz, hanem teljes felhasználót kap, E-mail és jelszó (vásárlás után megváltoztatható)." Az. Jó szájon kéne bszni. Semmi se lesz a tied. Egyrészt hozzáférhet más is, aki adja, másrészt, ha bukik a csávó, megy vele mindened. Nagy ívbe felejtsd el. 17-24 ezernél kevés helyen olcsóbb az egyszemélyes, a családi 24-30 ezer. Ott a mondat, nem licenc. Sajnos piszok mód megdrágult. De érdekes mód, ha megnézed, van náluk rendes igazi is.
-
GEPESZ66
veterán
Ez kamu oldal lehet?
Így jó áron lenne.
Van Office 2021 licencem, de így mindig a frisshez jutnék hozzá.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- World of Tanks - MMO
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest