Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
engusz
veterán
A nagy rivális a Logitech Cordless Desktop Optical ára lement!!! 15 és 19e Ft között mozog a ára. Így már ő a nyerő. Egyébként itt is tesztelve volt a PH!-n.
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=229[/L] -
engusz
veterán
Köszönöm szépen a hozzászólásod!
Nálam most egy ilyen teljesít szolgálatot.
:)
''A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.''
Szerintem nekem bőven elég lesz a 2 méter. Csak azért szükséges a dróttalanság, hogy ne zavarzon, ha egy picit odébb szeretném tenni az eszközöket. No meg az egér mozgatása közben se legyen zavaró. De inkább az utóbbi.
''A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.''
Igen, ez egy roppant érdekes tulajdonsága a billentyűzetnek. Szerintem két lehetőség van. Vagy csak az újdonság miatt pakolták bele, hogy legyen valami. Vagy tényleg könnyebb így dolgozni. Annó, ha majnem megvettem az A4Tech ''fordított'' billentyűzetét (a másik oldalon volt a numerikus pad), akkor ez semmi... :P -
engusz
veterán

-
engusz
veterán
A kérdésem a következő lenne! Van-e valakinek ilyen szettje? Vagy esetleg tapasztalat vele?

[L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=017[/L]
Jön a karácsony és szeretném magam meglepni egy bill+egér szettel. Jópofának tűnik ez a M$. Eltekintve attól, hogy angol. Az ára is jónak tűnik. (bruttó ~17e)
Aktív témák
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Videó stream letöltése
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest