Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
engusz
veterán
A nagy rivális a Logitech Cordless Desktop Optical ára lement!!! 15 és 19e Ft között mozog a ára. Így már ő a nyerő. Egyébként itt is tesztelve volt a PH!-n.
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=229[/L] -
engusz
veterán
Köszönöm szépen a hozzászólásod!
Nálam most egy ilyen teljesít szolgálatot.
:)
''A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.''
Szerintem nekem bőven elég lesz a 2 méter. Csak azért szükséges a dróttalanság, hogy ne zavarzon, ha egy picit odébb szeretném tenni az eszközöket. No meg az egér mozgatása közben se legyen zavaró. De inkább az utóbbi.
''A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.''
Igen, ez egy roppant érdekes tulajdonsága a billentyűzetnek. Szerintem két lehetőség van. Vagy csak az újdonság miatt pakolták bele, hogy legyen valami. Vagy tényleg könnyebb így dolgozni. Annó, ha majnem megvettem az A4Tech ''fordított'' billentyűzetét (a másik oldalon volt a numerikus pad), akkor ez semmi... :P -
engusz
veterán

-
engusz
veterán
A kérdésem a következő lenne! Van-e valakinek ilyen szettje? Vagy esetleg tapasztalat vele?

[L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=017[/L]
Jön a karácsony és szeretném magam meglepni egy bill+egér szettel. Jópofának tűnik ez a M$. Eltekintve attól, hogy angol. Az ára is jónak tűnik. (bruttó ~17e)
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest