Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
engusz
veterán
A nagy rivális a Logitech Cordless Desktop Optical ára lement!!! 15 és 19e Ft között mozog a ára. Így már ő a nyerő. Egyébként itt is tesztelve volt a PH!-n.
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=229[/L] -
engusz
veterán
Köszönöm szépen a hozzászólásod!
Nálam most egy ilyen teljesít szolgálatot.
:)
''A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.''
Szerintem nekem bőven elég lesz a 2 méter. Csak azért szükséges a dróttalanság, hogy ne zavarzon, ha egy picit odébb szeretném tenni az eszközöket. No meg az egér mozgatása közben se legyen zavaró. De inkább az utóbbi.
''A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.''
Igen, ez egy roppant érdekes tulajdonsága a billentyűzetnek. Szerintem két lehetőség van. Vagy csak az újdonság miatt pakolták bele, hogy legyen valami. Vagy tényleg könnyebb így dolgozni. Annó, ha majnem megvettem az A4Tech ''fordított'' billentyűzetét (a másik oldalon volt a numerikus pad), akkor ez semmi... :P -
engusz
veterán

-
engusz
veterán
A kérdésem a következő lenne! Van-e valakinek ilyen szettje? Vagy esetleg tapasztalat vele?

[L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=017[/L]
Jön a karácsony és szeretném magam meglepni egy bill+egér szettel. Jópofának tűnik ez a M$. Eltekintve attól, hogy angol. Az ára is jónak tűnik. (bruttó ~17e)
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest