Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Én egy ilyen mellett ülök, [L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/images/desktopset/prod_wodp.jpg[/L] , csak az egér még a régebbi verzió (olyan, mint a tied).
A lényeg, hogy angol angol billentyűzetet keress/kérj, az megegyezik a magyarral (a bal SHIFT rovására). A cucc jó, puhán billen az egér gyors, pontos. Az elemek az egérben az hozzá adott elem kb. 1,5 hónapot bírt, azóta Energizer van bent, és még vígan megy, lassan 2+ hónapja. A cuccot naponta 8+ órát használom a munkahelyemen, semmi gond nincs vele. Az egeret FPS-ben is kipróbáltam egészen jól bírta - az én szintemen legalábbis.
Negatívum:
1. A magyar XP-vel a funkciógombok nem voltak full kompatibilesek - azóta nem próbáltam, lehet, hogy a hozzáadottnál újabb szoftverrel már gond nélkül beállítható lenne -, pl. a Web/Home gombra a Calculator, a Calculatorra a hangerő, stb. jön elő. Angol XP-vel semmi gond sem volt.
2. A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.
3. A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest