Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Én egy ilyen mellett ülök, [L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/images/desktopset/prod_wodp.jpg[/L] , csak az egér még a régebbi verzió (olyan, mint a tied).
A lényeg, hogy angol angol billentyűzetet keress/kérj, az megegyezik a magyarral (a bal SHIFT rovására). A cucc jó, puhán billen az egér gyors, pontos. Az elemek az egérben az hozzá adott elem kb. 1,5 hónapot bírt, azóta Energizer van bent, és még vígan megy, lassan 2+ hónapja. A cuccot naponta 8+ órát használom a munkahelyemen, semmi gond nincs vele. Az egeret FPS-ben is kipróbáltam egészen jól bírta - az én szintemen legalábbis.
Negatívum:
1. A magyar XP-vel a funkciógombok nem voltak full kompatibilesek - azóta nem próbáltam, lehet, hogy a hozzáadottnál újabb szoftverrel már gond nélkül beállítható lenne -, pl. a Web/Home gombra a Calculator, a Calculatorra a hangerő, stb. jön elő. Angol XP-vel semmi gond sem volt.
2. A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.
3. A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- iPhone topik
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 magos, 32 GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX A1000, 16" , Új
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest