Hirdetés

Aktív témák

• McJames

senior tag

válasz engusz #1 üzenetére

Én egy ilyen mellett ülök, [L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/images/desktopset/prod_wodp.jpg[/L] , csak az egér még a régebbi verzió (olyan, mint a tied).
    A lényeg, hogy angol angol billentyűzetet keress/kérj, az megegyezik a magyarral (a bal SHIFT rovására). A cucc jó, puhán billen az egér gyors, pontos. Az elemek az egérben az hozzá adott elem kb. 1,5 hónapot bírt, azóta Energizer van bent, és még vígan megy, lassan 2+ hónapja. A cuccot naponta 8+ órát használom a munkahelyemen, semmi gond nincs vele. Az egeret FPS-ben is kipróbáltam egészen jól bírta - az én szintemen legalábbis.

Negatívum:
    1. A magyar XP-vel a funkciógombok nem voltak full kompatibilesek - azóta nem próbáltam, lehet, hogy a hozzáadottnál újabb szoftverrel már gond nélkül beállítható lenne -, pl. a Web/Home gombra a Calculator, a Calculatorra a hangerő, stb. jön elő. Angol XP-vel semmi gond sem volt.
    2. A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.
    3. A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.

Aktív témák