Aktív témák

• engusz

veterán

válasz McJames #12 üzenetére

Köszönöm szépen a hozzászólásod!

Nálam most egy ilyen teljesít szolgálatot.
    :)

''A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.''
    Szerintem nekem bőven elég lesz a 2 méter. Csak azért szükséges a dróttalanság, hogy ne zavarzon, ha egy picit odébb szeretném tenni az eszközöket. No meg az egér mozgatása közben se legyen zavaró. De inkább az utóbbi.

''A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.''
    Igen, ez egy roppant érdekes tulajdonsága a billentyűzetnek. Szerintem két lehetőség van. Vagy csak az újdonság miatt pakolták bele, hogy legyen valami. Vagy tényleg könnyebb így dolgozni. Annó, ha majnem megvettem az A4Tech ''fordított'' billentyűzetét (a másik oldalon volt a numerikus pad), akkor ez semmi... :P

Aktív témák