Hirdetés
Aktív témák
-
Avicularia
veterán
van egy ilyenem eladó,árához képest nem rossz,az mp3 miatt jó
15K ,féléves ,megkimélt -
Lauro
tag
Na megvettem ezt a csodát.Az igazság az,hogy be kellene szerelni,de azt sem tudom,hogyan álljak neki.Egy Suzuki Ignisem van és mivel magnó nélkül vettem ezért abszolút nincs bekábelezve.Ha nagyvonalakban valaki el tudná mondani,hogy hogyan megy egy ilyen beszerelés azt megköszönném.Egyátalán érdemes így házilag nekiállnom vagy meg se próbáljam?
-
Lauro
tag
Már megrendeltem,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.A neten úgy találtam meg,hogy microstar md 4925 szóval pontosan azt sem tudom,hogy akkor ez most Microstar vagy Micromaxx vagy a kettő együtt.:dd
Itt egy link arról,hogy mit is tud nagyjából:http://shop.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=39155&catalogId=5000&langId=-3&storeId=5000&categoryId=10602 -
Lauro
tag
Na egy utólsó próba aztán feladom.
-
Lauro
tag
Tényleg nem használt még senki ilyen fejegységet?Vagy annyira rossz ,hogy szót sem érdemel?
-
Lauro
tag
Cd-s autórádió vásárlásán gondolkodom és szeretném minnél olcsóbben megúszni.Elég sok helyen láttam mostanában ezt a Micromaxx MD 4925 nevezetű csodát aminek elég kedvező az ára és ráadásúl mp3 zenét is lejátszik.Esetleg valaki tud róla valamit?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- SörcsaPH!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest