Aktív témák
-
Avicularia
veterán
van egy ilyenem eladó,árához képest nem rossz,az mp3 miatt jó
15K ,féléves ,megkimélt -
Lauro
tag
Na megvettem ezt a csodát.Az igazság az,hogy be kellene szerelni,de azt sem tudom,hogyan álljak neki.Egy Suzuki Ignisem van és mivel magnó nélkül vettem ezért abszolút nincs bekábelezve.Ha nagyvonalakban valaki el tudná mondani,hogy hogyan megy egy ilyen beszerelés azt megköszönném.Egyátalán érdemes így házilag nekiállnom vagy meg se próbáljam?
-
Lauro
tag
Már megrendeltem,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.A neten úgy találtam meg,hogy microstar md 4925 szóval pontosan azt sem tudom,hogy akkor ez most Microstar vagy Micromaxx vagy a kettő együtt.:dd
Itt egy link arról,hogy mit is tud nagyjából:http://shop.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=39155&catalogId=5000&langId=-3&storeId=5000&categoryId=10602 -
Lauro
tag
Na egy utólsó próba aztán feladom.
-
Lauro
tag
Tényleg nem használt még senki ilyen fejegységet?Vagy annyira rossz ,hogy szót sem érdemel?
-
Lauro
tag
Cd-s autórádió vásárlásán gondolkodom és szeretném minnél olcsóbben megúszni.Elég sok helyen láttam mostanában ezt a Micromaxx MD 4925 nevezetű csodát aminek elég kedvező az ára és ráadásúl mp3 zenét is lejátszik.Esetleg valaki tud róla valamit?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest